Kontserdisarja korraldaja Marko Reikopi sõnul on kavas popiajastu parimad menulood Eesti armastatumatelt lauljatelt. “Laulud on pop-muusika klassikast, alustades Sinatrast ja Beatlitest ning lõpetades Abba ja Robbie Williamsiga,” ütleb Reikop. “Ma olen eluaeg tahtunud minna kontserdile, kus ma ei peaks ootama paari head lugu, millele kaasa elada, vaid kus kõik laulud on väga head.”

Lauljad esinevad nii solistidena kui ka kolmekesi, neljakesi, segaduetide, mees- ja naisduettidena.

Välismaiste lugudele kõrval esitavad artistid ka oma lemmikuid Eesti kullafondist, näiteks “Kaelakee häält” ja “Olen nagu sangar seiklusfilmis”. “Mingu või aastakümneid, rahvas armastab neid laule ikka, neid laule on hea laulda,” ütleb Ivo Linna kontserdisarja iseloomustades.

Kaire Vilgats lisab, et tuleb lustakas ja rõõmsameelne muusikasari: “Kindlasti on repertuaaris ka kaasahaaravaid ballaade, kus kerge pisar väreleb silmanurgas.” Vilgats kinnitab siiski, et tegemist saab olema kontsertelamusega, kus kõik artistid esitavad lugusid omanäoliselt. “Teisalt omanäolisus ei täheda kindlasti seda, et teie lemmikloost tehakse jazzi või rocki. Lugude esitus ei välja popžanrist.”

Gerli Padari sõnul mängitakse neid laule küll raadios päris tihti aga palju huvitavam on vaadata ja kuulata neid lugusid oma artistide esitluses. “Laulan kontserdil selliseid palasid, mida olen kogu aeg tahtnud lauda, kuid seni pole olnud võimalust neid esitada,” lisab Padar. “Ootan põnevusega, kuidas need lood hakkavad kõlama ja kuidas mu fännid need vastu võtavad.”

Kontserdisari “Armastatud superhitid” läbi aegada toimub 17. aprillil Pärnu kontserdimajas, 18. aprillil Tartu Vanemuise kontserdimajas, 22. aprillil Tallinnas Estonia kontsrdisaalis ja 24. aprillil Jõhvi kontserdimajas. Lisaks Gerli Padarile, Ivo Linnale, Kaire Vilgatsile ja Koit Toomele esineb ka Jakko Maltis.

“Ma arvan, et seda peab ise nägema, kuidas Koit Toome laulab Cliff Richardi või Gerli Padar Roxette’i menulugusid,” ütleb korraladaja Marko Reikop.