Kolm kuud enne ürituse toimumist andsid korraldajad teada esimesed esinejad, keda festivalil näha saab.

26. septembril ilmuva uue albumi “Vertebrae” tuuriga jõuab Rakveresse Norra üks edukaim ekstreem-metal bänd ENSLAVED tuues endaga kaasa ka ansamblid KRAKOW (Nor) ja STONEGARD (Nor).

Lisaks on Green Christmasile kinnitatud meloodilise death-metali pioneeriks tituleeritav DARK TRANQUILLITY Rootsist, metallicalikku rock’n’rolli viljelev VOLBEAT Taanist, metalcore’i tõusev nimi MAROON Saksamaalt, kiiresti oma ala tippu jõudnud post-metal grupp CALLISTO Soomest ning parimad eestimaised esinejad METSATÖLL, TANEL PADAR & THE SUN ja MELMAC.

Green Christmasi üks korraldajatest Helina Vara lausus, et festival tuleb ka tänavu väga kõva tasemega ja seda näitavad ilmekalt esimesed väljakuulutatud artistid.
“Kahel päeval leiab enda jaoks sobiva maiuspala iga rockihuviline.” Samas lisas Vara, et kuna kokku esineb festivali 15 artisti, siis nii mõnigi maiuspala ootab alles oma väljahõiskamist.

Festivali kahepäevapiletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamadest üle Eesti. BEM Music Club liikmeil on võimalik soetada piiratud hulgal sooduspileteid kauplustest Lasering (Pärnu mnt. 38, Tallinn) ja Liivamäe muusikariistad (Munga 10, Tartu).
BEM Music Clubiga saab tasuta liituda internetis aadressil http://www.bem.ee/club