Ghastly, kodanikunimega David Lee Crow, on Ameerika Ühendriikidest pärit produtsent ja DJ, kes on avaldanud muusikat nii Skrillexi, Armin van Buureni kui Diplo plaadifirmade alt. Vaatamata kõrgele tähelennule, mis sai tuule tiibadesse ühes Skrillexi plaadifirma OWSLA abiga, polnud 29-aastase muusiku tee suurtele lavalaudadele sugugi roosiline.

Crow kasvas üles Arizonases, kus tema vanemad pidasid farmi. Juba 8-aastaselt tegi ta külalistele loomade keskel tuure ning oskas rääkida kõike kõikide taluloomade kohta, keda pere farmis pidas. Crow huvi muusika vastu tärkas alles keskkoolis, mil temast sai metalbändi The Irish Front laulja. Kui bänd pärast kooli lõppu laiali läks, jäi Crow siiski muusikaga tegelema ja vahetas karmi metalmuusika elektroonilise bassimuusika vastu.

Ghastly sai enda jala muusikatööstuse ukse vahele, mil alustas resident-DJ-na Los Angeleses asuvas klubis. Sellegipoolest oli tagasilööke, mis viisid ta tagasi vanemate farmi elama ja raha koguma, et kolida treilerelamu, kus elada ja muusikat teha. Kogu vaev tasus end ära 2012. aastal, mil Ghastly avaldas enda esimese singli „Funky Flex“ ja seda OWSLA plaadifirma alt. Sellele järgnes kaks aastat hiljem debüütalbum „The Mystifying Oracle“. Tänaseks on muusik lisaks OWSLA-le
avaldanud oma loomingut ka Armada Music (Armin van Buuren), Mad Decent (Diplo) ja Dim Mak (Steve Aoki) plaadifirmade alt, teinud koostööd mitmete mainekate muusikutega ning esinenud teiste seas Coachellal ja Ultra Music Festivalil.

Ghastly esineb täna, 4. oktoobril Tallinnas, klubis Hollywood toimuval Grindi peol. Lisaks astuvad üles peosarja residendid Coverk x Byte, MHKL & Jozels ning Imaginary Friends. Sündmuse algus on 22.00. Pileteid alates hinnaga 10 € on võimalik soetada kohapealt. Lisainfo
leiab Facebookist.

Ghastly x Matthew Koma "We Might Fall"