Esmaspäeval, 16. juulil muudetakse Tallinna Lauluväljaku ümbruses liikluskorraldust ja piiratakse sõidukiirust – suuremad muudatused on: Narva maantee - Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul on sõidukitele peatumine ja parkimine keelatud ning liikumiskiirust piiratud 30 km/tunnis. Juhtidel palutakse järgida teedele-tänavatele paigaldatud viitasid ja liikluskorraldusvahendeid. Parkimine Lauluväljaku ümbruses saab olema tugevalt piiratud. Seoses sellega soovitab kontserdi korraldaja jätta autod koju ja tulla kontserdile ühistranspordi, rattaga või jalgsi.

Alates 15. juuli hommikust on keelatud peatumine ja parkimine Lauluväljakut ümbritsevatel aladel - Lauluväljaku Mere väravate esisel parkimisalal, Narva maanteel Pirita tee - Smuuli tee vahelisel lõigul, Valgel tänaval ning Smuuli teel Narva mnt ja Liikuri tänava vahelisel lõigul ning samuti ka Liikuri tänaval Smuuli tee ja Vana-Kuuli tänava vahel. 16. juuli hommikul suletakse tavaliiklusele ligipääs Lauluväljaku Mere ja Lasnamäe väravate esisele alale ja päeval ka juurdepääs Joa, Oru, Kuristiku tänavatele.

Parkimisvõimalused on Pirita tee ääres suunaga Pirita poole vastavalt märgistusele ning vastavalt tähistatud Valge tn. 28, Narva mnt. 119 ja Narva mnt. 129 haljasaladel. NB! SÕIDUTEEDE ÄÄRES JA KÕNNITEEDEL ON PARKIMINE KEELATUD! Korraldaja ei vastuta nende parkimisalade kvaliteedi eest.

Korraldaja palub Tallinna sõidukijuhtidel olla äärmiselt tähelepanelik, sest kontserdile on oodata mitukümmend tuhat fänni nii väljastpoolt Tallinna kui ka välismaalt, kes pealinna liikluses ei pruugi kõige paremini orienteeruda. Kõikidel liiklejatel eriti aga Lauluväljaku lähistel liiklevatel inimestel tuleb arvestada täiendava ajakulu ning uue sobiliku marsruudi leidmisega.

Kontserdi ajal tuleb taksoga sõitjatel arvestada, et päris Lauluväljaku väravate lähedusse taksot tellida on äärmiselt keeruline.

Tallinna Lauluväljak avab väravad 16. juulil kell 16:00. Publikule on avatud Mere, Oru ja Lasnamäe väravad.
Seoses suure hulga külastajatega võib piletikontroll ning isiku ja asjade läbivaatus võtta aega.

Jalgrattaparkla asub Mere väravate juures. Parkla on tasuta ja üldvalvega, kuid soovitame siiski omanikel rattad lukustada.

Korraldaja palub kõigil külalistel jälgida Lauluväljakul ja selle lähiümbruses asuvaid eriviitasid ja infostende.

Droonide lennutamine Tallinna Lauluväljaku territooriumi kohal ja selle vahetus läheduses ürituse eel ning selle ajal on rangelt keelatud!

Kontserdile ei pääse, kui teil on kaasas vihmavarje, foto-, audio- ja videosalvestustehnikat (va. mobiiltelefonid ja seebikarbid), oma sööki ja jooki, tühje pudeleid ja purke (sh. korduvkasutatavaid), tuli- ja külmrelvi, pürotehnikat, vilkuvaid laserpulki, suuri binokleid ja selfie sticke (statiivpulkasid), tahvel- ja sülearvuteid, plakateid, bännereid ja lippe, kette, ohtlikke aineid ja esemeid, alkoholi ja narkootikume, loomi, jalgrattaid, rulluiske ja rulasid, motokiivreid, matka- ja klapptoole, taburette, samuti ka liigset pagasit ja esemeid. Kontserdile ei pääse tugevas joobes, agressiivselt käituvad või teisi häirivad isikud.