Haapsalu Itaalia Muusika Festivali korraldajad on pingsalt jälginud arenguid koroonaviiruse leviku ja riigi kehtestatud piirangute osas ning võtsid vastu otsuse juubelifestival aasta võrra edasi lükata. Tänaseks on selge, et praeguses olukorras ei ole võimalik pakkuda külalistele ja esinejatele sellist emotsiooni, mis festivaliga igal aastal kaasas on käinud.

“Kõik senised külastajad mäletavad külmavärinaid tekitanud Al Bano Carrisi Eesti hümni, Toto Cutugno eestikeelseid esitusi ja Ricchi E Poweri lõpulaulu taustal säranud ning kogu Haapsalu katnud ilutulestikku,” meenutas eelmisi festivale ürituse peakorraldaja Tanel Samm.

Kontserdikorraldajad lubavad, et lisa-aasta pakub võimalust üritust veelgi paremaks teha ning aastal 2021 toimuva festivali lõplik programm selgub juba sügisel. Kõik ostetud piletid kehtivad järgmise aasta festivalil ning keegi ei kaota oma kohta soovitud sektoris. Korraldajad garanteerivad, et selle aasta ürituseks ostetud piletid on parima võimaliku hinnaga. Kui on soov pileteid tagasi müüa, siis saab seda teha pärast eriolukorra lõppu aadressil
www.itaaliafestival.ee.