Vaid loetud päevad tagasi andis Ed Sheeran välja uue loo koostöös Justin Bieberiga pealkirjaga “I Don’t Care”. Loomulikult jõudis singel otsekohe maailma muusikaedetabelite tippu. Teatavasti ei ole see meeste esmakordne koostöö, 2016. aastast pärit Justin Bieberi hittloo “Love Yourself” kirjutamises lõi Ed samuti kaasa. Lisaks oli ta osaline ka Justini ning Major Lazeri ühisloos “Cold Water”.

Briti laulja ning laulukirjutaja Ed Sheeran on hetkel liialdamata number üks artist kogu maailmas. Tema kolmas stuudialbum “÷ (Divide)” oli 2017. aasta enimmüüdud album ning jõudis multiplaatina staatusesse lausa 36-s riigis. Albumilt päris megahitt “Shape of You” oli enimmüüdud singel ning saavutas multiplaatina staatuse 32-s riigis. Tänaseks päevaks on albumit müüdud üle 15,8 miljoni koopia ning hittsinglid “Shape of You”, “Castle on the Hill”, “Galway Girl”, “Perfect” ja “Happier” kõlavad raadiotes ja rõõmustavad fänne üle kogu maailma.

Loomulikult on ülipopulaarsed ka Ed Sheerani kontserdid. “÷ (Divide)” tuur lööb järjest publikurekordeid ning korraldatakse palju lisakontserte. Näiteks müüdi Iirimaal seitsmele kontserdile 300 000 piletit vaid ühe tunniga. Varssavi kaks kontserti müüdi välja paari tunniga, aasta aega enne kontsertide toimumist. Ning Austraalias ja Uus-Meremaal käis Sheeranit kuulamas üle miljoni inimese, mis on selle regiooni publikurekord.

Ed Sheerani 12. juuli kontsert Riias on lausa minifestival, sest lisaks Edile astuvad lavale veel kaks suurepärast artisti. Nendeks on briti laulja/laulukirjutaja James Bay ning Rootsi pop-sensatsioon Zara Larsson. Piletid kontserdile on müügil ainult Piletilevi veebipoes.