Hanna uus video „You and I” maksab üle poole miljoni krooni, teatab ETV saade “Pealtnägija”.

Võtete ettevalmistus kestis nädalaid, sellest suurem osa kulus Londoni linnavõimudelt filmimisloa hankimiseks öises metropolis.

Hanna, artistinimega Hannah, seisab oma suure läbimurde lävel. „See on mu kolmas video. Esimese video tegime samuti Londonis ja teise tegime Prantsusmaal. Loodame, et uue video ja singliga tuleb see läbimurre,” ütleb Hanna Ild Pealtnägijale.

Eestlanna on oma tiiva alla võtnud Inglismaa väikene plaadifirma Snowdog Records. „You and I” video tarbeks on kompanii palganud paarikümnepealise produktsioonimeeskonna. Vägedejuhataja on produtsent Rupert Style, kellel on 30-aasta pikkune kogemus muuvide alal. Väidetavalt on mees aidanud maailma suurimatele lavadele Phil Collinsi ning ansamblid The Who ja Pink Floyd.

Olenemata sellest, kus maailma nurgas Hanna parajasti ka poleks, saadab teda kinnisvaraarendajast abikaasa Ander Ildi ihalev pilk.

„Loomulikult teen ma seda sellepärast et Hanna on mu abikaasa. Teiseks see on maailma kõige parem amet, mis olla saab. Iga päev on midagi uut, iga päev on põnev,” ütles Ild Pealtnägijale.