2008. aastal tegevust alustanud Eesti rokkbänd Dramamama on varasemalt välja andnud kaks stuudioalbumit: “Dramamama” (2009) ja “VIP” (2012). Bänd võitis meie roki- ja bluusisõprade südamed oma eheda vanakooli soundi, meeldejäävate meloodiate ja meisterliku pillikäsitlusega.

Viimastel aastatel on bändiliikmed olnud nö kaugsuhtes, sest ansambli kitarrist ja asutajaliige Laur Joamets kolis 2013. aastal Ameerika Ühendriikidesse, Nashville'i kus on oma muusikukarjääri jätkanud erinevate tuntud ja auhinnatud artistide ridades (Sturgill Simpson, Drivin N Cryin, Laura Reed).

Bänd reisis 2018. aasta sügisel Nashville'i Laurile külla, kus salvestati kolmas stuudioalbum “Uphill Battle”. “Kogu see koos veedetud aeg oli mulle äärmiselt oluline. Mu esimene bänd tuli mulle Nashville’i külla ja me tähistasime mu 30ndat juubelit ja samal ajal tegime tööd,” räägib kitarrist Laur Joamets. “Tänu sellele plaadile, leidsin ennast võõras keskkonnas uuesti üles. Minu meelest on see parim Dramamama plaat!”

“Albumi teekond kuulajateni on olnud võrdlemisi pikk, aga oleme lõpptulemusega väga rahul,” lisab solist Mikk Tammepõld. “Salvestamiskogemus USAs õpetas meile kõigile palju, võtsime sealt omajagu nippe kaasa, mida edaspidi kasutada. Albumi põhisõnumiks peame ise mitte alla andmist, mis ka praegusesse aega hästi sobib. Loodame, et meie uus muusika pakub kuulajatele ja fännidele rõõmu ning oli ootamist väärt.”