Smilersi värskeim plaat kannab nimetust "Viimane". Uurides Sal-Sallerilt plaadi nime kohta, räägib Sal-Saller, et nimi on täpne: "Arvestades meie plaatide avaldamise tihedust, siis võib see vabalt jääda meie viimaseks cd-kujul ilmuvaks albumiks. Kui tuleb uus plaat, saab selle nimeks "Järgmine".

Õllesummeril esinenud Hendrik Sal-Sallerit koos Smilersiga saab Pärnu vabaõhulaval näha sel suvel  vaid ühe korra ja seda juba 10. juulil Ammende Villa aias, kus Smilers esineb rockromantikaga „Käime katuseid mööda“. Veelgi erilisemaks teeb kontserdi asjaolu, et Smilers pole kunagi varem Ammende Villa aias esinenud: „Huvitav lugu muideks, kuid tõesti pole me selles kohas varem mänginud," on ka Sal-Saller ise heas mõttes hämmeldunud.

Ammende Villa etteaste erineb tavalisest kontserdist veel selle poolest, et kontsert tuleb akustiline. Sal-Sallerile on akustiline kontsert heaks vahelduseks: „Tegelikult on iga õhtu ja kontsert erinevad, aga selge see, et akustilise mängu korral tuleb asjad üle vaadata ja teha pisut teistmoodi. Miskit keerulist selles pole, kuid igal juhul saavad vaheldust nii bänd kui ka publik.“