“Tony Touch on minu jaoks kindlasti üks eeskujusid ja kuulub ka kindlasti minu lemmikumate hiphop-DJde esikümnesse! Soovitan kindlalt kohal olla!” ütleb Eesti tunnustatud hiphop produtsent ja DJ Critikal.

Tony Touch alustas break-tantsuga ja seda varajastel kaheksakümnendatel – just siis, kui räppmuusika jõudu koguma hakkas. Saades tugevaid mõjutusi nimedelt nagu Grandmaster Flash, Red Alert ning teistelt muusika-pioneeridelt, viis see mehe vinüülimängija taha. Luues mixtape’i, kus kõlasid muuhulgas artistid Big Daddy Kane, Mos Def, ning sulatades erinevate suur-artistide hitte ühtseks vooluks, kogus Touch tööstuses tunnustust kui “ The Real Mix Tape King”.

Mees on kahtlemata rahvusvahelise haardega. Olles tuuril olnud enam kui kolmekümnes riigis, on Jaapan, Austraalia, Suur-Britannia, Prantsusmaa, Kreeka, Venemaa, Brasiilia, Kuuba vaid mõned näited. Samuti on ta koostööd teinud artistidega nagu Cypress Hill, Rock Steady, Guru’s Jazzmatazz ja Beatnuts, olles nende tuuridel ametlik DJ. Lisaks on Tony kaasa teinud ka teles – näiteks “Saturday Night Live” ja “The Dave Chapelle Show”, kus astus üles koos artisti Eminemiga.

Üritusel astuvad lisaks peaesinejale üles DJ Critikal ja DJ Muudu. Lisaks saadab ürituse toetaja Smirnoff ühe klubikülastaja koos kaaslasega Soomes toimuvale Madonna kontserdile.