2010. aastal alustanud Thrashlessi uus stuudioalbum on kaetud lugudega hirmust, surmast ja vihkamisest — kõigest, millega inimkond ennast vägisi hävitada tahab ja suudab. Plaat on oma viimase lihvi saanud Roundsound stuudios bändi ja Keijo Koppeli käe all. Plaadi kujunduse autoriks on Rene 13.

“Plaat sai kõige agressiivsem, mida me siiani oleme salvestanud. Erilist rõhku oleme albumil pannud vokaalidele. Kuna meile on iseloomulik, et kõik bändis laulavad, siis kuulebki albumil võrreldes eelmistega lihvitumat vokaali,” avab albumi salvestuse tagamaid Thrashlessi trummar Henry Hinno.

“Protsess oli äärmiselt loov, kuna väga paljud asjad muutusid kardinaalselt just sissemängimise ajal. Helimees, miksija ja produtsent Keijo Koppel meisterdas meile mõnusa vanakoolika saundi ja asi toimib! Plaadil ei ole kasutatud mitte ühtegi sämplit ja kõik on ehe ja aus thrashmetal.”

Cult Of Fear jõudis plaadipoodidesse 5. detsembril CD-na ning uue aasta esimeses pooles on fännidele võimalk see soetada ka vinüülina.  

Plaadiesitluskontserdi aitavad oma kohalolekuga veelgi suuremaks muuta teine tuntud Eesti thrashmetali esindaja Cantilena ja Euroopa tuurilt naasenud Beyond The Structure. Uksed avatakse 20.00 ja pilet maksab esimesel tunnil 5 ja hiljem 7 eurot. 

Singli "Total Desolation" esitlus raadioeetris toimus Raadio2's metalmuusikale pühendatud saates Metallion. Kogu saadet koos intervjuuga Thrashlessi kitarristi ja laulja Herman Sommeriga saab järelkuulata SIIT

Thrashlessilt on seni ilmunud albumid Awaiting Rebirth (2012) ja Trip Of Death (2013).

Bändi kooseisu kuuluvad:

Herman”Hero” Sommer (kitarr, laul)
Silver Vrait (bass, laul) 
Henry “Suss” Hinno (trummid, laul).