“Uus lugu “Ei saa taevaga läbi” on oluline etapp Metsakutsu loometeel, sest see on välja antud täiesti üksinda, nö minu enda alt. Otsustasime plaadifirmaga Universal Music Baltics 3 aastat kestnud edukale koostööle praeguseks joone alla tõmmata. Viimati andsin ise, ilma plaadifirma toeta muusikat välja umbes 14 aastat tagasi. Tõmbas jala tudisema küll.”

Lugu räägib ühiskonnas levivast vabanduste otsimise epideemiast. “Selle loo kirjutasin jälle endale meeldetuletuseks. Võiks, peaks, oleks, tahaks ei vii mitte kuhugi. Aitab ettekäänetest, kui sul on mingi soov, siis võta see ette koos kogu vastutusega. Tahaks vanade klassivendadega rohkem suhelda, võiks koeraga iga päev pikema tiiru teha, oleks veits rohkem raha, läheks reisile. Ainult ise saan need asjad ette võtta ja ära teha. Toompeal piketeerimas ja teisi süüdistamas käia ei ole mõtet.”

Koostöö INGAga sujus õlitatult: “Kuulsin tema lugu “Bad” ja tekkis kohe mõte, et kindlasti peaks midagi koos tegema. Nägin teda Eesti Laulul ja mõtlesin sama asja teist korda. Kirjutasin siis INGAle Instagrami privaatsõnumitesse, et teeks koos muusikat. Inga oli nõus. Saime koos Meelisega prooviruumis kokku, jämmisime ja sõna otseses mõttes järgmisel päeval tegime kõik stuudios sisse. Nagu kellavärk!”