Teatavasti ei ole nublul saatega "Reporter" kõige paremad suhted, sest just seal avalikustati esimest korda räppari nimi.

"Okei, ma vaatasin "Reporterit" ja mõtlesin mis viga, kas saate produtsent on Hillar Kohv või Ivar Vigla," alustab mees oma laulu.

"Kes viitsib vaadata tunniajast saadet, kus 45 minutit räägitakse sellest, mis on tänases saates tulekul," ironiseerib räppar.

"Vanust nagu oleks, aga käitub nagu laps, mälestame lahkunut, head aega Kanal 2, rahva südame võitmiseks ei ole kindlat valemit, mõned pingutavad, teised levitavad valesid, mu ema kuulis kõigest juba ammu-ammu, ta elab mulle kaasa, nagu kombeks ikka emadel. Te mõned auväärt mehed kollektiivi olete hankinud, mul on lihtsalt kurb, et Olaf Suuder pandi tanki."

"Kas seda surnud lehma elustades, on tõesti absoluutselt kõik on lubatud?" küsib ta loo lõpus ja lisab: "Minul on suva, aga kui hakkate viimases hädas minu ema kohta väljamõeldud lugusid niinimetatud uudistesaates toppima, siis palun, puhake jalga, kollektiivselt."

Juba mõned päevad tagasi postitas Nublu nalja Eesti Meedia murede üle.

"TÄHELEPANU! Täna öösel lülitati Kanal 2 peamajas välja küte. Põhjus: Kanal 2 ei kavatse enam toasoojust sisse osta, vaid hakkab seda ise tootma. Seetõttu palutakse kõikide (ka endiste) kanali vaatajate abi küttepuude leidmisel. Kellel vähegi võimalik, palun toimetada kõik üleliigsed halud Kanal 2 kontorisse aadressil Maakri 23a, Tallinn. Oodatud on ka villased sokid, sallid, soe pesu jms. Märgakem üksteist raskel ajal," kirjutas nublu Facebookis.

"NB! Kõik annetajad märgitakse ära järgmises "Hensugusto Show's," lisas ta.