USA päritolu X Ambassadorsi nimetas mainekas Rolling Stone ajakiri kui "bombastic rock" ning bänd on edetabelites ilma teinud lugudega "Home", "Renegades", "Hey Child" ja paljud teised. Piletid kontserdile tulevad müügile 18. oktoobril kell 10.00.
X Ambassadorsi teekond tipu poole on olnud muljetavaldav ja kiire. Bänd sai alguse 2009. aastal. Kolm aastat hiljem ilmus debüütalbum "Litost". Suurima tänu võlgneb X Ambassdors ansambli Imagine Dragons liidrile Dan Reynoldsile. Nimelt lebas Dan haiglas kui kuulis raadiost akustilist versiooni loost "Litost", misjärel soovitas ta plaadifirmal Interscope Records sõlmida bändiga leping nii ruttu kui võimalik.

Tänaseks päevaks on X Ambassadors välja andnud 3 kauamängivat, neist värskeim "Orion" ilmus tänavu suvel. Bänd on kiiresti tõusnud pop/rock kategooria suurimate nimede hulka.

Album "VHS" müüs end kiiresti kuldplaadi staatusesse ning sai kriitikutelt vaid ülivõrdes kajastusi. Kauamängiv debüteeris Billboard200 tabelis kohal number 7 ning singel "Renegades" müüs end kahekordse plaatinastaatuse jagu. "Renegades" püsis ka Billboardi Alternative edetabelis kohal number 12 nädalat järjest.