Üle miljoni pealtvaataja meeli kütkestanud ning enam kui kahekümnes riigis püstijalu aplause pälvinud "Rock the Ballet" ühendab kaasaaegse tantsukunsti paeluvate videovisuaalide ning hittmuusikaga – etenduse raames kõlab Queen’i, Michael Jackson’i, Aerosmith’i, Coldplay, Maroon 5, Justin Timberlake’i, David Bowie, INXS’i, George Michael’i, LMFAO, Alicia Keys’i jpt. tuntud muusikute looming.

"Rock the Ballet" tantsu-show's pühendavad tänapäeva maailma parimad noored balletitantsijad oma ande rokk- ja poppmuusika hittidele. "Rock the Ballet" sulatab edukalt akrobaatikaga kokku klassikalise balleti ja Broadway etenduste elemendid, hiphopi, kaasaegse- ning stepptantsu, luues võimsa, energilise ning visuaalselt äärmiselt nauditava meelelahutuse. Olles viis aastat üle maailma tuuritanud, on "Rock the Ballet" pälvinud nii kriitikute kui ka publiku kõrgustesse ulatuva kiituse.

Tallinna Tantsuakadeemia kunstilise juhi Märt Agu sõnul on "Rock the Ballet" show puhul tegemist ühe hetke vingeima sõna otseses mõttes popprokk-klassikaga. "Klassikaline ja contemporary dance on siin osavalt kokku segatud vingeks tervikuks popprokk muusikaga. See aitab ehk paljudel mõista klassikalise tantsu ilu, mis tihti jääb muusika ebapopulaarsuse taha. "Rock the Ballet" show puhul on tegemist miskitlaadi pioneeridega, kes on võtnud klassikalisest elust kaasa tantsuoskuse ja selle siis nii-öelda tänavale laiali lasknud," kommenteeris Agu.

"Rock the Ballet" loojate kinnitusel baseerub muusikavalik soovil tuua inimesteni muusika, mis sobiks lisaks tantsijatele ka vaatajale hästi. "Valime spetsiaalselt lugusid, mida paljud ilma suure vaevata ära tunnevad – selleks, et muusikat kuulates tunneksid ka pealtvaatajad end mugavalt. Soovime, et etendusele tulija saaks mõnusalt nautida ning ühtlasi ka elevust tunda. Mis juhtubki siis, kui maailmale tuntud muusika kaasab endaga vapustava tantsukunsti," seletas "Rock the Ballet" lavastaja, maailmakuulus tantsija Rasta Thomas. Etenduse koreograafiks on Adrienne Canterna, produtsendi rollis tuntud Broadway produtsent Mel Howard.

"Rock the Ballet" on lavastaja sõnul mõeldud just nendele, kes eeldavad, et ballett on igav: "Ballett on ilus, kuid ei pea olema kuiv. Me oleme siin selleks, et näidata maailmale, kui lõbus, põnev, seksikas ja meeltlahutav tants olla saab." 

Show kollektiiv koosneb Bad Boys of Dance trupi tantsijatest, mis on Rasta Thomas’e poolt asutatud 2007. aastal. Trupp esines esmakordselt Ameerika tantsufestivali "Jacob’s Pillow" 75. aastapäeval. Sellest sündmusest saati on "pahad poisid" olnud hitt igasuguse publiku ees - New York Fashion Week’i moelavadelt disaineri Richie Richi moe-show'lt kuni Šveitsi populaarse teleshowni "Benissimo". Tantsutrupi liikmed on osalenud mitmete staaride (sh. Rihanna, Destiny's Child, Jessica Simpson, Florence & the Machine, Prince, Madonna) muusikavideotes ning kontsertidel. 

Piletid Rock the Ballet’i Tallinna etendusele tulevad vabamüüki sellel reedel, 21. detsembril kell 10.00 Ticketpro internetipoes, kõigis Ticketpro müügipunktides, Eesti Kontserdi kassades, Statoili teenindusjaamades ning Selverites üle Eesti. Piletihinnad algavad 25 eurost.