Üks tüdrukutest saab kohtunike otsusega otse finaali, kuid kaheksa lauljat, kes kõige rohkem televaatajate toetushääli koguvad, jätkavad võistlemist pühapäevases saates ülejäänud tüdrukutele mõeldud nelja finaalikoha eest.

Üles astuvad:
Getter Jaani (16), Tallinn. “Lõpetasin Kristiine Gümnaasiumis põhihariduse ja avastasin, et Tallinna Tööstushariduskoolis  saan  lisaks keskharidusele ka rätsep-stilisti koolituse; nüüd ma siis käingi seal — jube põnev on!  Lavalise julguse sain Kaari Sillamaa Kaunite Kunstide Koolist, kus ka mu ema on koreograaf/lavastaja.”
 
Anne Arrak (21), Tartu. “Õpin Viljandi Kultuuriakadeemias jazzlaulu. Minu hääles on lisaks power’ile ka väga palju nurki ja nüansse, mis teevad selle omanäoliseks. Lisaks arvan, et ma olen igati valmis oma aastate jooksul kogutud oskusi rakendama ning pakkuma rahvale tükikest endast ja oma muusikast.”
 
Sabrina Abdullajeva (20) Pärnu. “Õpin tarkvara arendust Pärnu Saksa Tehnoloogiakoolis. Koorides laulmine andis tõuke solistitundide jaoks, mis näitasid, et just seda tahangi teha. Mul on mitmeid lindistusi ja mõningaid kaasatehtud lugusid plaatidel. Kõige enam pakkus pinget kohalikele räppartistidele refräänide ja taustade laulmine, mis aitas mul juba kindlaks kujunenud žanrist välja tulla.”

Birgit Varjun (23), Sangaste “Olen laulmisega tegelenud 15 aastat. Praegu laulan oma bändis The Stor. Kirjutan ka ise lugusid ja mitte sahtlisse, vaid esitan neid ka bändiga. Teistest erinen kindlasti oma muusikalise maitse ja hääletämbri poolest. Eesti lihtsalt vajab üht head naisrocklauljat.”
 
Maria Alanurme (18) Tallinn. “Õpin Gustav Adolfi Gümnaasiumi 12. A klassis. Alustasin 14-aastaselt bändiga, mis oli suunitletud alternatiivsele rockmuusikale. Nüüd olen paar aastat käinud WAF laulukoolis. Mulle meeldib kirjutada luuletusi ning absurdseid lühijutte, olen maha saanud ka paari novelliga. Oma kirjutisi kajastan blogis.”
 
Elina Netšajeva (17) Tallinn. “Õpin Prantsuse Lütseumis, juba 13 aastat laulan kooris “Raduga”. Olen õppinud klaverit ja kitarri ning praegu õpin Georg Otsa muusikakoolis laulmist.  Tegelen ka filmimise ja fotograafiaga, käin tantsimas, rulluiskudega sõitmas ja jõusaalis. Talvel meeldib suusatada ja soojal maal akvalangiga sukelduda.”
 
Kene Vernik (24) Tartu. “Töötan Tartu Psühhiatriakliiniku Unekeskuses unetehnikuna ja laulan elektroonilist muusikat tegevas kollektiivis Mimicry. Enne seda laulsin alternatiivrockbändis Depoo, millega võitsime 2005. aastal Eesti Noorte Bändide võistluse.  Minus on piisavalt jõudu ja tahet näidata Eesti rahvale, et lisaks popmuusika žanrile on olemas veel teisigi häid muusikastiile.”
 
Liisa Orav (18) Pärnu “Õpin Pärnu Ülejõe Gümnaasiumi 12. klassis. Laulmisega tegelen koolis muusikaõpetaja käe all, õpin klarnetit ja bassklarnetit, olen õppinud ka klaverit ja omal käel kitarri. Minu moto on, et miski pole ületamatu, kui asi puudutab uute instrumentide mängima õppimist.”

Kerli Kivilaan (16) Viljandi “Käin Carl Robert Jakobsoni nimelise Gümnaasiumis 10. klassis. Olen lõpetanud Viljandi Muusikakooli, õppisin viiulit, kitarri ja klaverit, praegu tegelen laulmisega muusikakoolis Sirje Medelli käe all ning mängin viiulit ENSO sümfooniaorkestris ja Viljandi Noortesümfooniaorkestris.”

Kristiina Freimane (21) Läti. “Õppisin ülikoolis bioloogiat, aga huvid muutusid ja tahan õppida reklaami ja managementi.  Lõpetasin muusikakooli flöödiklassi. Laulmisega tegelen peamiselt kodus, olen osalnud Lätis lauluvõistlusel “Latvijas Talants” ja “Koru Kari”. Hobideks on keeled- oskan läti, eesti, vene, inglise, saksa ja rootsi keelt, praegu õpin taani keelt.  Tahan saada nii väga järgmiseks superstaariks — tulin selleks isegi Lätist Eestisse!”
 
Eliisa Kõiv (19) Elva. “Õpin Tartu Ülikoolis sotsioloogiat,sotsiaaltööd ja sotsiaalpoliitikat. Laulsin kuus aastat Ursel Oja laulustuudios, olen õppinud klaverit ning kirjutanud ka natuke muusikat. Mulle meeldib lugeda palju esoteerikaga seonduva kohta”
 
Anna Kutšinskaja (20) Tartu. “Praegu õpin Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis pop-jazz laulu, lisaks veel pop-jazz klaverit ja ka trumme. Üritan ise laule kirjutada, aga tunnen, et ei ole veel kvaliteetse muusika tegemiseks piisavalt haritud. Muusika on tunnete väljendus ning minu tunnete väljendamiseks ei piisa kolmest akordist ja neljast lüürikareast.”
 
Liina Uibo (18) Tõrvandi.”Õpin H. Treffneri gümnaasiumis 12. klassis. Laulmisega tegelen Ülenurme laulustuudios ja laulan ka kooli segakooris. Arvan, et erinen teistest ennekõike oma hääle poolest, mis on madalama ja pehmema kõlaga.”
 
„Eesti otsib superstaari“ esimene stuudiovoor algab TV3 eetris homme kell 20.00.