"Tema biidid on nii tasemel, et panevad algajaid produtsente alla andma, tema plaadimüük hämmastab kõiki, kes ütlevad, et vinüülide aeg on läbi ja ta tuuritab kõikjal maailmas. TC on trummi ja bassi maailmas vastupandamatu!“ kirjeldas mainekas muusikaajakiri K Mag novembris Eestis üles astuvat TC-d. Artist, kelle taga seisab Suurbritanniast, Bristolist pärit laulja ja produtsent Tom Casswell tähistab järgmisel aastal endal 20ndat tegutsemisaastat. Suuresti kodulinna muusikaskeenest mõjutatuna jättis 1999. aastal tollane koolipoiss enda õpingud pooleli, et täielikult muusikale pühenduda.

Legendaarsel Atari ST koduarvutil sämpleriga biitide meisterdamist alustanud TC tähistas enda kolmandat tegutsemisaastat esiksingliga „Get It On“, mis pälvis palju muusikakriitikute ja raadiosaatejuhtide tähelepanu. Nii esimene singel kui sellele järgnenud heliread said salve 2007. aastal ilmavalgust näinud debüütalbumile „Evolution“. Kõik kauamängivalt pärit singlid jõudsid maineka BBC Radio 1 rahvusvahelise tantsumuusika edetabeli tippu ja said palju eetriaega mitmetes raadiojaamades.

TC sulest on ilmunud ühtekokku kolm täispikka albumit ning hulganisti singleid ja EP-sid. Suurbritanniast pärit artist on teinud koostööd mitmete muusikutega, sealhulgas kaasprodutseerinud Pendulumi loo „Plastic World“, kus kõlavad ka tema vokaalid, andnud oma hääle Sub Focuse loole „Follow The Light“ ning teinud koostööd Skrillexi, Wilkonsoni ja paljude teiste artistidega.

Hospitality Estonia toimub 9. novembril algusega kl 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Sündmusel astuvad üles seitse artisti, kellest tänaseks on avalikustatud TC (Suurbritannia), Danny Byrd (Suurbritannia), DJ Marky (Brasiilia), Etherwood (Suurbritannia) ja kodumaised MHKL & Jozels ning Coverk x Byte. Eelmüügipileteid sündmusele on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast. Lisainfo leiab Facebookist.