House muusika sai oma nime Chicago klubist Warehouse, kus hakkas resideerima ka Frankie Knuckles, teatas Delfile kohvik Moskva.

Kuna meest ei rahuldanud muusika tempo, mida klubides mängiti, hakkas ta erinevaid lugusid kokku miksima, saades sellest uue muusikastiili, mis on tänapäeval tuntud kui housemuusika. (”…I had to re-construct the records to work for my dancefloor, to keep the dancefloor happy, as there was no dance music coming out! I’d take the existing songs, change the tempo, layer different bits of percussion over them, to make them more conductive for the dancefloor.”-Frankie Knuckles)

Frankie elas ka ise samas klubihoones ja kirjeldab neid pidusid kui “houseparty’sid”, millest kasvasid välja klubiõhtud kuni 2000 külastajaga! Pikemate mängudena selles klubis on ta maininud ära ka 24 tunniseid mänge.

Knuckles on tuntud kui mitmetes mõttes „esimene”. Tema on esimene DJ, kes sai Grammy (“Remixer of the Year”). Tema on esimene DJ, kelle järgi on tema panuse tõttu pandud tänavale nimi (Chicago — Honorary Frankie Knuckles Way), see on sama tänav, millel kunagi asus Warehouse-klubi, kus housemuusika sündis.