Anis Arumets esitas 20 seconds to marsi pala "The Kill".

Maarja: "Sa mõjusid kitarriga väga hästi, sinu hääle värvid tulid hästi esile." Rein Rannap: "Sa näitasid suurt hääle ulatust. See oli hea." Mihkel Raud:
"Isegi mulle meeldis su esinemine täna. Kui sa laulad lugu, mis sulle
korda läheb, olgu selle loo nimi siis kasvõi "The Kill". Suurepärane."

VAATA VIDEOST, kuidas Anis saateks valmistus:

Jaanus Saago esitas Urmas Alenderi loo "Teisel pool vett"

Mihkel Raud: "Jaanus, ma tean, et sa oled haige. Aga ma ei kavatse sind hellitada. Aga ma ei peagi sind hellitama, see oli hiilgav! Siiani parim! Mulle väga meeldis." Maarja: "Nõustun Mihkliga, sa mõjud kitarriga väga hästi laval. Esimest korda sa laulsid südamest ja see lugu jõudis minuni." Rein Rannap: "Kõik on ära öeldud. See oli väga veenev."

VAATA VIDEOST, kuidas Jaanus end tunneb:

Birgit Varjun Pinki pala "Dear Mr. President".

Maarja: "Akustiline voor on täpselt sinu jaoks. Pingevaba ja hea esitus." Rein Rannap: "Sa näitasid ennast teisest küljest. Kõik oli loomulik." Mihkel Raud: "Sinu siiani parim, puhas, ilus ja liigutav esitus."

 

Ott Lepland valis sarnaselt Jaanusele Urmas Alenderi loomingut. Ott, kes saatis end klaveril esitas pala "Hüvasti, kollane koer".

Rein Rannap: Väga hea klaverimäng. See annab su kuvandile palju juurde ja teeb sind mõjuvamaks. Tekst oli minu maitse jaoks liialt sentimentaalne ja naiivne." Mihkel Raud: "Kui te kõik nii hästi laulate, on mul raske oma tööd teha. Kui Tõnis Mägi peaks 40 aasta mantli varna riputama, oled sina õige mees selle sealt üles korjama." Maarja: "Mängid hästi klaverit. Hea vokaalne esitus."

VAATA VIDEOST, mida Ott Publikule oma koerast rääkis:

Getter Jaani võlus Miley Cyrus`e looga "The Climb".

Mihkel Raud: "Väga hea lugu oli! Ma pole seda varem kuulnud. Sinu esinemine oli kõige parem. Ma räägin seda täie mõistuse juures. Sa oled selline Ameerika magussüda." Maarja: "Sa oled harukordne nähtus. Natuke norin selle kallal, et klammerdusid liigselt mikrofoni jala külge. Oleksin tahtnud rohkem voolavust näha." Rein Rannap: "Täna ei saanud ma su trumpidest aru."

VAATA VIDEOST, miks Getter just selle loo valis:

Marten Kuningas laulis David Bowie loo "Space Oddity".

Rein Rannap: "Mulle meeldis rohkem loo lõpuosa. Ma saan aru, et sul on veidi cool, eemalolev hoiak, aga sellega võib liiale minna." Mihkel Raud: "Kas me kuidagi nii ei saa teha, et kirjutame sulle lepingu ära ja lähme laiali?"  Maarja: "Ma tahaks Reinule vastu vaielda. Oli äge, et sa alustasid ühtmoodi ja lõpetasid laulu teisiti."

VAATA VIDEOST, mida Marten Publikule rääkis:

Hea lugeja? Kelle esitus sulle kõige sügavama mulje jättis?