"I Land Sound 2020 lükkub edasi järgmisesse aastasse. Sellega seoses saavad kõik soovijad oma soetatud pileti vahetada järgmise aasta festivalipassi vastu. Samuti pakume ka tagasiostu võimalust," selgitas Uspenski Kroonikale.

Festivali korraldamisega oli aga juba mõnda aega vaeva nähtud, mistõttu kulunud rahasummad juba märkimisväärselt kõrged on. "Festivali korraldamisesse on investeeritud tuhandeid eurosid, mida on võimatu tagasi saada. Nii meie kui ka meie koostööpartneritest kohalike ettevõtjate jaoks tähendab loast ilma jäämine suurt kaotust. Seepärast
on hädavajalik kohaliku omavalitsuse rahaline tugi, et festival saaks toimuda ka järgmisel suvel. Tulevik sõltub suuresti sellest, et
kas Kultuuriministeerium ja Saaremaa vald leiavad võimaluse kriisiabi raames toetust jagada."

Uspenski kinnitab, et vallavalitsusele esitatud plaan oli koostatud EV Plaan valitsuse avalike ürituste korraldamise juhendile vastavalt. "Nakkusohu minimeerimiseks plaani võetud vahendite nimekiri, mille esitasime ka Saaremaa vallavalitsusele, on väga pikk: vähendatud rahvaarv, hajutamine kahele nädalavahetusele, lavad ja tegevused eranditult välitingimustes, pindade regulaarne desinfitseerimine, kontaktivabad teenused, suurendatud turvameeskond, pidev teavitustöö ja viidad. Külastajad oleksid jaotunud kahele nädalavahetusele vastavalt 650 ja 650, mis lubanuks 35 000 ruutmeetri suurusel Illiku laiul kenasti hajutamise reeglit järgida. Lausa üle 50 ruutmeetrit ühe inimese kohta. Seejuures leidunuks festivalialal 10 desinfitseerimispunkti ja alalt väljas 3."

Korraldajad aga pead norgu ei lase ja leiavad toetust fännidelt. "Festivalisõprade jätkuv suur huvi ja toetus annab aga meile positiivsust ja oleme täis energiat teha järgmise aasta festivaliga teoks oma ambitsioonikas keskkonnaprogramm, avaldada poolelijäänud kunstiprojektid ja tuua kohale värskusest pakatavad kohalikud ja välisartistid."