Ilmselt kõlavad täna Lätis kõik võimalikud ropud sõnad naiste suust, kes elevusega maailma ühe esihurmuri Enrique Iglesiase 5. detsembril toimuma pidanud kontserti juba ootasid. Piletimüük on aga peatatud ning kontsert ei toimugi.

Pileteid müünud Bilesuserviss.lv juhatuse liikme Līga Rubine kommenteeris Läti Delfile, et hetkel ta pikemalt kommentaare ei jaga, ent tunnistab, et kontsert on tõesti tühistatud ja viitab, et asjasse on segatud ka kohalik tarbijakaitse.

Rubene ei kommenteerinud, kui palju pileteid täpselt müüdud oli, sest neid andmeid näeb vaid kontserdikorraldaja, kelleks on ART BG, kes korraldab ka kontserte Zagrebis ja Minskis ning mille kohta puudub Iglesiase ametlikul kodulehel info. Võib arvata, et tegu on suuremahulise pettusega.

Bilesu Serviss on Piletileviga ja Leedu piletiportaaliga Biletai koos Baltic Ticket Holding ASi alla kuuluv Baltimaade suurim piletivahendusettevõte. Piletilevi Eesti juhataja Jaanus Beilmanni sõnul ei saa nemadki öelda, kui palju pileteid Eesti fännidele müüdud on, sest Eesti Piletilevi müügivõrgus neid ei olnud. Beilmann tõdeb, et kindlasti on eestlasi, kes Riia kontserdile piletid on ostnud. "Kuna info kontserdi ärajäämise kohta on veel värske ja segane, siis mingisugust täpsemat informatsiooni meil veel avalikustada ei ole," teab ta vaid lisada, et Bilesu Serviss SIA on artisti esindajalt tulnud nõudmise alusel peatanud kontserdi piletite müügi, suhtleb teadaoleva info alusel Läti tarbijakaitsega ja on lubanud avaldada täpsema teate reedel, 15. novembril.

Tead midagi sellest? Oled pettunud fänn? Kirjuta meile vihje@delfi.ee!