Palun kirjelda oma tegelaskuju Lisa Limonet. Millised on Sinu ja tema ühised ja erinevad jooned?

Lisa on puberteet — ta tundub jonnakam, nõudlikum ja üldiselt plahvatusohtlikum kui mina. Sarnased jooned oleks arvatavasti emotsionaalsus — üks hetk nutab, teine hetk naerab lühikeses ajaintervallis, arvatavasti on meis mõlemas ka piisavalt isekust ja auahnust. Kannatlikkust meil ka ei ole.

Nukkude maailm on maagiline ja seda on ka Sinu looming — kas võtsid pakkumise vastu seetõttu, et säärane näitetöö ühildub Su teiste tegemistega?

Mulle meeldivad uued väljakutsed, mis annavad võimaluse oma silmaringi ja talenti arendada. Igasugused kõrvalkalded teistesse kunstivaldkondadesse on väga tervitatavad minu jaoks, sest see mõnikord annab teist silmavaadet ka mu põhivaldkonnas. Pealegi tegu oli laulmisega, millega ma tundsin end mugavalt ja oma hääle sisse tunnete ja mõtete panemist ma tegin juba siis, filmiks oli lihtsalt vaja see kõik läbi Lisa spektri pista.

Mil määral Sa üldse said enda isiksust rakendada ja väljendada Lisa tegelaskuju portreteerimisel oma hääle kaudu?

Tol hetkel, kui ma Lisat sisse laulsin, mis oli päris mitu aastat tagasi, kui ma olin 17, oli mul veel hääles kuidagi eriti kontrastselt tugev hääl ja nõrk pehme kerge falsett ning ühendust nende vahel polnud veel õpitud ja silutud. Ma proovisin enda äärmusi võimendada. Võibolla see annab edasi Lisa plahvatusohtlikkust. Nii palju kui ma neid laule kuulnud, oleks tahtnud tol hetkel veel rohkem julgeda emotsioone üle vindi keerata.

Kes veel peale su enda tegelase selles nukufilmis sümpaatne tundub?

Lisa isa meeldib mulle ka — humoorikas ärimees, kes on harjunud oma tütre ja raha jaoks kõike tegema.

Kuivõrd palju vajasid mõtlemisaega, enne kui rolli vastuvõtmisega nõustusid? 

Eks ma vist nädal või midagi sellist mõtlesin, aga üldiselt see tundus kohe äge projekt, kus kaasa lüüa. Ausalt öeldes ma väga palju tegijatest ei teadnud, ei osanud selliste asjade peale mõelda. Olin 17 ja ullike, aga stsenaarium ja sünopsis ja tegelaskujud tundusid head. Nukumaailm tundus ka ilus. Mul on hea meel, et läks õnneks ja tundub tulevat põnev ja ilus film.

Kuna tegu on väga unikaalse linateosega, siis kas tunned, et oled teinud väikestviisi ajalugu?

Ma pole veel täielikkku filmi näinud, ei julge veel midagi sellist väita.