Homme, 8. märtsi õhtul jõuab Von Krahli baaris oma kolmanda teetähiseni improvisatsioonilist elavmuusikat ja kõrgelt kalibreeritud DJ-kunsti ühendav peosari VUNK² . Supergrupi VonGruuv külalissolistina astub üles Jarek Kasar.

Iga kuu teisel reedel Rataskaevu tänava kultuuritemplit vallutava sündmuse kandvaiks muusikastiilideks on funk, disco, afrobiit, dub ja erinevad jazzi ning souli sulamid; ühendavaks jõujooneks kõik, mis kätkeb endas vankumatut rütmi, hüpnootilisi motiive, improvisatoorset uljust ja ekstaatilist gruuvi. Stiilide- ja põlvkondade ülene pidu on suunatud kõigile, kel meeltmööda idee elav- ja plaadimuusika vaheliste barjääride lammutamisest ja kes hindavad raju vungiga minekut nii elavas ettekandes kui plaadimenüüs.

Improvisatoorse kontsertkavaga kostitab peolisi aasta alguses moodustatud superkoosluses VonGruuv, milles klahvidele vajutab tunnustatud helilooja Ülo Krigul, funkilikke käike toodab kitarrivirtuoos Raul Ukareda, halastamatu biidi tagab vabariigi hõivatuim trummar Reigo Ahven ning bassikeeli laksib veetlev lätlanna Sintija Grigorjeva. Selle omalaadse analoog-juurte-bändi esitatav muusika on valdavalt instrumentaalne, ent igal kontserdil teeb vokaaletteaste ka mõni üllatuskülaline. Seekord haarab mikrofoni Jarek „Chalice“ Kasar – mees, kelle suurepärane fraseerimisoskus ja artistlik mõõde hõlmab nii räppi, keelpõses kupleesid kui hingerebestavaid ballaade.

VonGruuvi hüpnootilise seisundigruuvi juhatavad sisse ja lahustavad algosakesteks plaadiratsurid Emil Gens (Disco Munad), Talis Paide (Faun Racket, Kalamari Unioon) ja P.Julm (Rulers Of The Deep, Tallinn Express). Raju vungiga plaadimenüüs on esindatud nii hoogsad bassid, pehmed džässi- ja souli rajad kui kuhjaga teravaid klubibiite minevikust ja tulevikust.

Rahvusvahelise naistepäeva puhul pääsevad daamid peole tasuta ning baarist saab soodushinnaga lunastada spetsiaalset Von Krahli Ilueliksiiri.

Uksed: 22:00
Pilet 5€ / daamidele tasuta