Blossoms on Inglismaalt pärit indie-pop bänd, kelle teekond sai alguse 2013. aastal Manchesteris ning kes on kiirelt võitnud kuulajate ja muusikakriitikute südameid. BBC Music Sound Of 2016 edetabelis platseerus Blossoms kõrgele neljandale kohale ning nende selle aasta augustis ilmunud omanimeline debüütalbum veetis kaks nädalat briti albumimüügi edetabeli esikohal. Bändi muusikat on kirjeldatud kui indie ja kergelt psühhedeelilise popi mikstuuri, mille mõjutajateks on olnud The Beatles, Arctic Monkeys, Oasis ja isegi ABBA.

“Pop-muusika on lahe,” ütlevad bändiliikmed ise. “See on populaarne põhjusega. Me ei püüagi seda varjata, et tahame kirjutada võimalikult kaasahaaravaid lugusid. Meie eesmärk on see, et inimesed teineteisel ümbert kinni hoiaksid, kaasa laulaksid ning meie muusika järgi tantsiksid.”

Blossoms on enne debüütalbumit välja andnud ka neli EP-d ning nende tuntuimad lood “Charlemagne”, “Getaway” ning “At Most A Kiss” on tõepoolest positiivsed ja kaasakiskuvad head pop-palad. Kahtlemata toob see särav bänd oma muusikaga veebruarikuisesse Tallinnasse mõnusat energiat ja soojust.

Blossoms esineb Rock Cafes 21. veebruaril, piletid kontserdile hinnaga alates €19 on nüüd müügil Piletilevis. Liitu kontserdiga Facebookis!