Äsja oma kuuenda albumi "Cult of Static" avaldanud Static-X on USA industriaalmetali legend. Alates oma läbimurdedebüüdist, albumist "Wisconsin Death Trip", on Static-X müünud üle kolme miljoni plaadi ja tuuritanud korduvalt ümber maailma. "Cult of Static" on üle kümne aasta kestnud tegevuse kõrgpunkt ning bändi liider Wayne Static viitab, et albumi pealkiri ütleb kõik. "Meie fännid on nii püsivad! Ma küll kutsun seda naljatades sektiks, kuid tõesti, meie fännid on nii lojaalsed! Meil kohutavalt suur hulk tõsiselt suuri fänne! Me oleme üks suurimaid underground bände, mis üldse kunagi olnud on!"

"Cult of Static" hüppas kohe oma ilmumisnädalal Billboard Top 200 edetabelis 16. kohale. Plaat järgnes 2007. aastal ilmunud äärmiselt edukale albumile "Cannibal". "Võrreldes eelmise albumiga on "Cult of Static" kindlasti süngem ja rohkem on kasutatud süntesaatoreid. Ja kindlasti on sellel minu läbi aegade kõige purustavam kitarrisound!" kommenteerib Wayne.
"Me oleme bänd, keda sa armastad või vihkad. Vahepealset võimalust põhimõtteliselt ei ole. Meie uut albumit kuulates tahad sa autoga kihutada, seksida, võidelda, elada täiel rinnal!"

Suurepärased esinemised on põhjuseks, miks Static-X endiselt täidab kontserdisaalid üle maailma. Ja Static-X esineb selle aasta Rabarockil! "Meie kontsertidel on peo atmosfäär - me naudime oma esinemisi ja kutsume rahvast tulema seda showd meiega koos nautima. Ma tahan, et inimesed unustaks kõik muu selleks tunniks, kui meie oleme laval!"


Rabarocki esinejatest on välja kuulutatud juba elektropopi kuningas Gary Numan (UK), post-punk bänd These New Puritans (UK), industriaalmetali pioneerid KMFDM (GER), hard-rock punt The Wildhearts (UK) ja Soome rocki alustala Viikate (FIN)! Kodumaistest esinejatest on kinnitatud Pantokraator, Metsatöll, Kosmikud, Velikije Luki, Pedigree ja Zetod!

Uutest esinejatest saavad esimesena teada Rabarocki meilinglistiga liitunud. Registreeru festivali lehel www.rabarock.ee !

Rabarocki festivalipassid, soodushinnaga 695 krooni, on müügil Piletilevi ja Statoili müügipunktides üle Eesti. Eelmisel aastal külastas festivali 12 000 muusikasõpra.