Martin on telefonis sõbralik ning meenutab, et on kolm korda Eestis käinud, kuid kahjuks Tallinnat väga vähe näinud. 1991. aasta esimesest visiidist on tal meeles erinevus Läti ja Leeduga. Ta lubab, et püüab sel korral ka veidi hotellist välja saada ja ringi vaadata, kuid tõdeb, et tuuritades selleks kahjuks tavaliselt aega ei ole, sets juba ootab uus linn ja sinnasõit.

Pole ka ime, et aega pole - palve peale veidi arvutustööd teha sõnab Bullard, et märtsis saab tal bändis oldud 25 aastat ning umbes 100 kontserti aastas teeb 2500 esinemist kokku. Vahepeal peab ju magama ka.

Martin oli esialgu vaid muusikapeo müüja, kes bändile varustust müüs, kuni talle pakuti üht esinemist Smokiega. "7. märtsil 1988," teab ta täpselt öelda. Sellest päevast on ta bändis tegutsenudki.

Eelmisel aastal tekkis teie kontserdile sissepääsuga raskusi ning mõned inimesed jäi osast ka ilma. Kas ja kuidas seda vältida saaks?

Me oleme nõus minema lavale hiljem ka, et kõik ikka kohal ja rahul oleks ning osa saaks. Sel korral avatakse uksed varem.

Olen tähele pannud, et teil on öökultuur, et kontserdid algavad väga hilja, inimesed tulevad väga hilja ja korraga, seega ei ole mõtet ka varem alustada.

Mujal käiakse kontserdil ära ja võetakse siis napsu, teil vist võetakse napsu ja tullakse siis öösel kontserdile.

Rahvas tuleb kuulama vanu hitte. Kas ei ole tüütu neid samasid lugusid mängida ikka ja jälle?

Olen seda teinud 25 aastat. Me teeme oma laulude nimekirja selle järgi, kus riigis millised plaadid on välja antud, seega need ei pruugi ka korduda ja ei muutu tüütuks. Alati mängime peamiselt hitte, sinna vahele ka midagi mitte nii tuntut, mis ehk äratab huvi ka uuema, vähemtuntud materjali vastu.

Kas meenub mõni ebameeldiv seik ka pikast karjäärist?
Jah, meenub kord esinemine Norrast, kus laulja Terry kuulis, et publikust hüüti talle "Why come to Norway" ja solvus ning ägestus. Tegelikult hüüti talle aga "Welcome to Norway". Tegime talle kõik koos kiirelt selgeks, et ta kuulis valesti ning inetuks asi ei läinud. Meie publik on üldiselt väga rahumeelne.

Muse tühistas hiljuti oma mõned kontserdid, sest laulja murdis varbaluu. Kas teie olete pidanud ka mõne kontserdi ära jätma?

Ei. Me pole kunagi ühtegi kontserti tühistanud. Oleme olnud laval palavikus ja haiged, aga mitte kunagi tühistanud. Oleme kogenenumad, vanemad ja kangemad.

Millal on aeg pillid kotti pakkida?

Ma just arutasin oma naisega seda eile. Siis, kui saabub loomulik lõpp - siis, kui meid enam ei kutsuta esinema. Aga kuni ma olen terve, ja ma olen väga terve, ei näe ma põhjust lõpetada.

Millega end vormis hoiate?

Tuuril olles me väga ei joo. Mina isiklikult tegelen füüsise hoidmiseks kodus Šotimaal Tai Chiga. Lava taga on menüüs vesi ning roheline tee.

Eesti kontserdil paluvad bändimehed lava taha külmlauda 12-le inimesele, pitsat, mida süüa vahetult pärast lavalt tulekut, aga ka napsu - 48 purki õlut, mis võib olla kohalik, 5 pudelit veini, mis peab tulema Austraaliast (Shyrah Cabernet), dieetkoolat, aga ka Jack Daniels Black Lable viskit.

Bändimeeste eripalve on, et lava taga oleks neil kaks suur lukustatavat tuba ning et mõlema toa võtmed oleks nende mänedžeri käes kogu aeg.

Milline on parim jõulukink, mille kunagi saanud oled?

Minu naise armastus. Ja mulle meeldivad tehnikvidinad - loodan, et sel aastal saan endale Kindle HD.

Millised on su jõuluplaanid. Kas esinemine või perega aja veetmine?

Veedame jõulud perega - lapsed, tütar ja poeg, tulevad ka koju. Mu 26-aastane tütar ja 19-aastane poeg elavad Londonis. Kokku saame harva. Hea, et sellest rääkima hakkasid, peangi kinke ostma minema nüüd.

PS! Piiratud arv pileteid on veel Piletilevis saadaval!