DJ Shogun'il on tänaseks ette näidata koostöö Armin van Buureni plaadifirmaga Armada, 68. koht ajakirja DJMag edetabelis, mitmed raadiosaated ning residendikoht ööklubis Ministry of Sound. Lavalaudu on 34aastane produtsent jaganud nii Tiesto, Paul Oakenfoldi, BT kui Paul van Dykiga, kes korjas esimesena üles tema kaks esimest lugu “Panic Room” ning “AT3″ ja andis neile tuule tiibadesse oma isiklikus raadiosaates “Vonyc Session”.

Kõik vallalised naised võivad mehe siiski oma nimekirjast maha tõmmata, sest maikuus teatas ta oma kihlumisest. “Mul ei ole veel kuupäeva paigas, kuid ilmselt ei toimu see sündmus enne esinemist Tallinnas,” ütles Shogun Publikule, kuid kinnitas, et tema süda kuulub vaid ühele naisele.

Ameerikas sündinud ja üles kasvanud Andrew Chen õppis noorena klaverit, kuid võlub helid ja rütmid välja nii viiulist kui trummikomplektist. “Olen oma perekonnas ainus muusikahuviline, vanemad on mind õnneks sellel teel väga palju toetanud.”

Inspiratsiooni muusika loomiseks ammutab Shogun teda ümbritsevast keskkonnast. “Kogu looming on väga isiklik, iga lugu on otsekui peatükk minu enda elust, millest rääkida tahan,” ütles DJ ja lisas, et tema enda muusikaline skaala ulatub seinast seina. “Reggae, hiphop, tantsumuusika, klassikaline rokk või isegi raskerokk – kuulan kõike. Üles kasvasin Michael Jacksoni lugudega, tema on artist, kes avas mulle muusikamaailma. Kahju, et mul ei õnnestunud teda kordagi esinemas näha.”

Igapäevases elus ja ettevõtmises lähtub ta deviisist, et kui midagi teed, siis tee seda suure kire ja sisemise põlemisega. “Kui on midagi, mis sind tõeliselt huvitab, siis vii see ellu ja püüa olla parim. Kui tahad midagi saavutada, siis peab selle vastu kirg olema, muidu ei juhtu midagi,”leiab Shogun.

Oma tugevusteks peab ta lahkust ja avatust. “Olen hellitatud, loov ja ekstravertne. Kui ma poleks DJ, siis kujutan end ette toiduäris kokana. Valmistaksin ilmselt sushit.”

Tuuril olles hindab Andrew Chen kõrgelt head toitu ning puhkust. “Kasutan igat võimalust, et hästi süüa, puhata ning võimalusel lõõgastumiseks massaaźi nautida. Ma ei lähe kuskile baari, et juua. Hea esinemise nimel tuleb oma energiatase võimalikult kõrge hoida, see on väga oluline,” on DJ kõige legendaarsemad ülesastumised ulatunud kuni üheksa tunnini.

Lisaks DJ Shogunile astuvad 16. juulil Tallinna lauluväljakul toimuval Electronic Family festivalil üles DJ-d Paul van Dyk, Above & Beyond, Aly & Fila, Christian Burns, Cosmic Gate, Feel, Orkidea ja Ørjan Nilsen.

Electronic Family festivali on Hollandis peetud alates 2011. aastast. Ürituse peakorraldaja ALDA Events viib igal aastal läbi kuni 40 riigis kokku üle 160 show, millest saab osa rohkem kui 1,5 miljonit inimest.