Tere, Noodles! Legend räägib, et Sa olid oma bändi algusajal selle ainus täisealine liige, kes bändikaaslastele alkoholi ostis. Oled sa end seepärast kunagi süüdi tundnud, et niimoodi seadust rikkusid?

Ei, teised polnud minust palju nooremad. Mina olin 22, Greg 20, Dexter oli 19. Nad oleksid joonud nii või teisiti.

Kuidas Sina oma esimese nahktagi hankisid?

Ma ostsin selle ühe kuti käest kooli oksjonil. See oli kellestki üle jäänud vana mootorratturi tagi.

Kuidas te Offspringiga seda mässuvaimu praegusel ajal üleval hoiate? Kas näiteks tehes video, milles parodeerite hiphoppi, olete leidnud oma tee, kuidas jääda selles mängus punkariks?

Punk on pidevas muutumises ja kogu muusikaskeene muutub ja areneb pidevalt. Me armastame endiselt seda muusikat, mis õpetas meid saama selleks, kes me tahtsime olla, kui olime teismelised ja noored täiskasvanud. Punkrock näitas meile kätte meie eluviisi, see andis meile tegevusvälja, kus end väljendada, vabastada oma agressiivsus. Me pole siiski nii palju muutunud, maailmas on endiselt palju asju, mis panevad sind kas naerma või ajavad vihale. Sa tahad kõigest sellest, mis sind närvi ajab või sulle nalja teeb, laule teha. Me oleme seda alati teinud. Ikka on palju asju, mis tekitavad frustratsiooni, millest su jõud üle ei käi. Siis sa lihtsalt kisad ja karjud nende asjade peale.

Kas mõni punkkontsert on su elu muutnud?

Ei teagi kohe, olen neid nii palju näinud. Dexter ja Greg ja mõned meie sõbrad läksid kord Social D kontserdile, mind ennast seal küll polnud, see pidi toimuma ühes ülikoolis, aga politsei ajas vist selle ürituse laiali või ei lasknud mu sõpru sisse ja kui Dexter ja Greg sealt koju läksid, otsustasid nad, et panevad ise oma bändi kokku. Nii et see kontsert tõesti muutis mu elu, kuigi ma ise seal kohal ei olnud.

Offspring pole kunagi olnud poliitiline bänd, miks?

See pole päris nii. Me juhime tähelepanu asjadele, mida me maailmas näeme ja vahel võtab see ka poliitilise vormi. Aga selle asemel, et öelda inimestele, kuidas on õige mõelda või käituda, esitame hoopis küsimusi. See on parim, mida saame teha. Me ei taha millelegi sõrmega osutada, eriti, kui see puutub poliitikasse.

Mida me võime oodata Offspringi Tallinna kontserdilt?

Esitame lugusid albumilt "Smash", kuna on selle kahekümnes aastapäev. Otsast lõpuni, kõik lood. Ja muidugi ka mõned lood teistelt albumitelt. Tean, et see pole kõikide lemmikalbum ja me tahame pakkuda midagi ka teistele fännidele.

Kuula SIIT

The Offspring loo "Genocide" live: