"Mul on väga suur rõõm sel aastal jõulukontserte anda koos Maria Listra ja Kadri Hundi juhitud Eesti Raadio laululastega. Mariat tunnen juba titest peast, tema puhul on selge näide see, et kui sa võtad omale eesmärgi ja liigud selle poole, siis sa selle ka saavutad," sõnas Ivo Linna, kes viimati käis koos naislauljaga jõulutuuril kolm aastat tagasi.

Lisaks Ivole ja Mariale sõidavad Eesti kirikutesse jõulukontserte andma Eesti Raadio laululapsed, dirigendid Kadri Hunt ja Kaie Tanner, Antti Kammiste (klaveril) ja Ain Varts (kitarril). Esitusele tulevad klassikalised jõululaulud "Püha öö", "The First Nowell", "Adeste Fideles", "Oh kuusepuu", "White Christmas" jt, samuti jõulu- ja talvelaulud eesti heliloojate Olav Ehala, Alo Mattiiseni jt sulest.

"Olles enamuse ajast oma kodust, perest ja sõpradest eemal, on viimastel aastatel olnud jõulud minu jaoks eriti armsad. Ma loodan, et läbi meie eestikeelsete jõulu- ja talvelaulude saan meie kuulajatele edasi anda jõulurahu ja seda helgust, mida minus endas tekitab Eestis veedetud kodune jõuluaeg," ütles Maria Listra, kes on seoses õpingutega mainekas Londoni Ülikooli Royal Holloway kolledžis viimastel aastatel Suurbritannias elanud.

Kontserdid toimuvad:

14. detsember Keila kirik
19. detsember Pärnu kontserdimaja
22. detsember Tallinna Kaarli kirik
26. detsember Viljandi Pauluse kirik
27. detsember Tartu Peetri kirik

Alguskellaaeg kõikjal on 19.00.