Astudes ühte jalga maailmas taas võidukäiku tegeva svingiga (Frank Sinatra kustumatu populaarsus ja Michael Buble edulugu on vaid mõned näited), on armastatud laulja esmakordselt elus formeerinud päris oma bigbandi ja astub üles aastalõpu säravaima kontserdiga, kus aastate kestel publiku südamesse lauldud laulud on saanud värsked ja uudsed, paljudel juhtudel suurema koosseisu jaoks koguni esmakordsed arranþeeringud ja kõlavad seetõttu ootamatult ning unikaalselt.

Kaheosalise kontserdi jooksul tulevad teiste hulgas esitusele palad nagu "Korstnapühkija"; "Aeg meid muutnud on"; "Kurb hommik"; "Valges kitlis näitsik"; "Kikilips"; "Armastan vaid Sind"; "Vana Vaksal" jpt. "Lisaks nendele publiku lemmikutele olen kavasse valinud ka mitmed lood, millel on minu lauljateel olnud väga eriline tähendus," selgitas Ivo Linna ise täiesti uudse kava ideed.

Tulemuseks kordumatu, soe ja särav, vaid neljal õhtul detsembris esitusele tulev kontsertprogramm, mis veekord rõhutab laulja olulisust viimaste aastakümnete Eesti ja eestikeelse popmuusika näo kujundamisel ja mis laulja enda sõnul ka talle endale "vääriliseks kingituseks juubeliaasta lõpuks".

Laval saadab Ivo Linnat spetsiaalselt nendeks kontsertiteks kokku pandud 25-liikmeline Boogie-Woogie Bigband koos keelpillirühmaga Siim Aimla juhatusel. Bändi ankruteks muusikud, kellega Ivo läbi käinud tulest, veest ja vasktorudest - Margus Kappel, Antti Kammiste. Erikülalisena astub kontserdil üles Lenna Kuurmaa, kelle sving ka Ivo Linna hinnangul pealtvaatajat tõsiselt üllatab.

Muusikaliste "piltide" veenvuse eest on hoolitsenud oma ala parimad, seadete autoriteks Siim Aimla, Tõnis Kõrvits, Petteri Hasa, Ülo Mälgand ja Tiit Juurikas.

Kontserdid toimuvad:
6.detsembril Tartu Vanemuise Kontserdimajas
8.detsembril Jõhvi Kontserdimajas
9.detsembril Nokia Kontserdimajas
10.detsembril Pärnu Kontserdimajas

Kontsertide algus kõikjal kell 19:00

Piletid müügil Piletilevi ja Ticketpro müügipunktides ning internetikeskkondades.