Ivo Linna aitas noortel lauljatel nii lugusid valida kui osales ka harjutustundides. "Ma olen tänulik, et just mind saatesse kutsuti, pean seda suureks auks," ütles Linna. "Ma küll soovitasin laule, aga lõpliku valiku tegid finalistid ise. Olen valikutega väga rahul, sest just need laulud lähevad kõige paremini kokku noorte hingelaadiga," ütles Linna. Mehe sõnul said kõik lauljad proovides lugudega suurepäraselt hakkama, leides just enda jaoks sobiva võtme.

Linna arvates on hea, et pühapäeval ei kõla ühtegi väga kuulsat hitti. "Paratamatult tekiks võrdlusmoment. Need, kellele minu esitatud versioon rohkem meeldib, hakkavad noorte esitusi minuga võrdlema ja see võib finalistidele pigem kahjuks tulla. Samas selle vastu pole mul midagi, kui publikule nende esitus paremini meeldib. Peale selle võivad tuntud lood tüütuna tunduda, mistõttu ei soovita kellelgi tõsimeelselt "Kikilipsu" või "Sangar seiklusfilmis" esitada," kommenteeris Linna.

Ott Leplandilt kuuleme laulu "Kohtumistund". "Teadsin kohe, et see lugu on minu jaoks, vokaalselt hea ja huvitava harmooniaga," kommeneeris Ott. "Ivo linna laule kuulasin juba väikese poisina. Nüüd oli mul au temaga ka kohtuda, ta on väga soe ja avatud inimene, kellega on lihtne suhelda."

Marten Kuningas laulab "Luiged läinud, lumi maas" ja Birgit Õigemeel "Moonduja".
Birgit Varjun: "Sülitan vaid alla tuult" ja Pink "Sober".
Getter Jaani: "Taas punab pihlakaid" ja Leona Lewis "Happy"
Ott Lepland: "Kohtumistund" ja David Cook "Light On"

"Eesti otsib superstaari" on TV3 eetris pühapäeval kell 20.30.