"Asi sai alguse Estonian Thrash Metal klubi loomisest, millega oli ammu plaan midagi suuremat korraldada just sellise muusika austajatele," jutustab ürituse eestvedaja Henry Hinno, kes kinnitab, et liikmete ja huviliste hulk üha kasvab.

"Olen alati vaadanud aukartustäratavalt Soome hevimeeste poole ja pean tunnistama, et nad on liiga head!" muigab Hinno, kes tunnistab, et väga tore on naabritel külas käia esinemas, sest siis saab neilt palju õppida.

Henry kinnitab, et Soome rokkarite huvi Eestis esineda on samuti suur ning tema postkast on umbes bändide kirjadest, kes kõik tahaksid seda teha. "Nüüd saabki teoks üks suurepärane festival, kus siis mängivad koos 3 Soome ja 3 Eesti peamiselt thrash metalit mängivat bändi," lisab Hinno ja kinnitab, et peo oleks saanud teha ka palju pikema.

"Ma arvan, et kunagi jõuame ka kahepäevase festivalini, aga seda otsustab rahva huvi ja olukorra sobivus. Saame oma klubile ilusa nurgakivi pandud ja neid festareid tuleb kindlasti veel," lubab ta. "Paar väga toredat bändi on juba nõusoleku andnud ning läbirääkimised käivad ning usun, et oleme õigel teel oma asjadega!" kostab ta lõpetuseks.

Pileti- ja kontserdiinfo: Kava on tihe, uksed avatakse kell 20.00 ja esimene bänd siirdub lavale juba 20.45. Kindlasti tasub pilet ära osta eelmüügist klubist Woodstock ja seda 6-eurose hinnaga. Lisaks loosib Rock Music kõikide eelmüügist pileti ostnute vahel välja, sõna otseses mõttes "suure" auhinna!

Loosimine toimub festari laval ja vahetult enne esimese bändi lavale astumist. Rock Music paneb ka loosi priipääsmeid sellele peole. Plaate ja muud sellist loosib välja ka Estonian Thrash Metal Club. Vaata täpsemalt Facebooki lehelt. Kohale tuleb ka spetsiaalse plaadivalikuga rock muusikat müüv plaadifirma Nailboard Records.