Saksa sõnul oli tol õhtul esinemas räppar AG, kelle mänedžerina ta töötab. "Tund aega enne esinemist ilmus meie backstage üks aktiivne punnis puppilide ja vahuse suuga tegelane, väidetav ürituse korraldaja Raiko Ader. Mees lendas minu juurde ja hakkas ennast tutvustamata pärima miks teda polnud teavitatud, et artist esines 9 päeva enne nende üritust ka Tallinnas ja seega võimalik, et rikkus nende ürituse publiku huvi ning vähendas märgatavalt üritusele pileti ostjate hulka," kirjeldab räppar juhtunut.

Saksa sõnul ei saanud Ader midagi aru ning hakkas teda süüdistama ülbes suhtumises tema vastu. "Väikse tõukamise ja korrale kutsumise peale sai mehe au ilmselgelt riivata ja ta jooksis välja bäkkarist. Mõtlesin peas, et okei nüüd kutsub turvamehed ja mind visatakse peolt välja," meenutab Saks. Kuid hoopis naases Ader lava taha umbes 15-20 sõbraga.

"Oma “patsaanidele” oli mees muidugi serveerinud, et sai minu käest rämedalt molli ja et me kuuekesi lendasime talle kallale," lisab Saks, kelle sõnul oli tema seltskonnas ainult kuus inimest, üks neist naisterahvas.

Tema sõnul hakkas Ader tema nima all tatistama ja vehklema. "Siis võttis järje üle keegi venerahvusest härra, kes jätkas sama segase ja ründava tooniga. Laused, mis sealt kostusid olid “lähme välja või” “meie oleme lasnamäe noored venelased” “istute kõik pudelite otsa” “n*ssime teid per**e” , ja mida iganes veel," meenutab Saks.

Tema sõnul tundubki, et kogu konflikt tekitati selleks, et ürituse korraldaja ei soovinud tasuda kokkulepitud summat. "Justkui sundolukorras taheti, et me ka sellega nõustuks," arvab ta.

Aderil on oma nägemus

Loo teise peategelase Raiko Aderi sõnul kasutab Saks oma suurt jälgijaskonda Facebookis ära ja valetab alatult.

"Jaanuse käitumine oli kõike muud kui tagasihoidlik. Kõige paremini iseloomustab seda sõna “üleolev”," väidab ürituse korraldaja ning lisab, et Saks oli esimene, kes kasutas füüsilist kontakti. Tema sõnul kutsus ta oma sõbrad lava taha selleks, et Saksa ülbust maha suruda.

"Ei saa salata, et nii mina kui ka minu sõbrad olime tarvitanud pidutsedes alkoholi," lisab Ader.