Jägermeister Rock Liiga selgitab juba kolmandat korda välja seda, kes on Eesti parim peobänd. Žüriisse kuulusid esimehena Toni Ritonen Backstage Alliance'st, Jägermeister'i esindajana Ene Post, Priit Järve Rabarocki esindajana, Ivo Kiviorg Tallinn Music Week esindajana ning Erik Pauklin Digital Emotions'i esindajana, Jägermeister Rock Liiga peakorraldaja Danel Pandre. "Hinnete andmisel tõusid tugevalt esile kolm edasipääsejat ning otsus langes kiiresti ja üksmeelselt," kinnitas Pandre.

Juba sel laupäeval jõuab Jägermeister Rock Liiga 2012 eelvoorudega Tartusse, kus lavale astuvad järgmised kuus finaalikohta püüdlevat bändi: Rob Findel, Driven, Emerald, Redneck Rampage, Legshaker ja Mockingbird. Lisaks on sel aastal nii eelvoorudes kui ka finaalis üles astumas külalisesinejad: Tallinna eelvoorus oli laval Soome rokkgrupp The Souls, Tartu eelvoorus astub lisaks võistlejatele üles Jägermeister Rock Liiga 2011 võitjabänd Nevesis ning finaalis astub külalisena üles Jägermeister Rock Liiga 2010 võitja Epordwerk.

Uksed Genialistide Klubisse avatakse kell 20.00 ning esimene bänd astub lavale juba kell 21. Piletid hinnaga 5€ on saadaval kohapeal.

Vaata esimese eelvooru meeleolukat galeriid!