“Kõik õhkavad “Ahh, ta on nii romantiline. Ma tahan, et “You’re Beautiful” kõlaks minu pulmas. Need inimesed on peast segi,” põrutas James Blunt väljaandele The Huffington Post antud intervjuus.

Just 2004. aastal ilmunud singel lükkas Jams Blunti karjäärile tuule tiibadesse. “You’re Beautiful” tõusis hetkega edetabelites esikohale ning singli edu oli uskumatu — see püsis 5 nädalat kõrgeimal kohal ning vedas samale positsioonile ka 13. juunil 2005 uues kuues ilmunud albumi. James Blunt purustas sellega omapärase rekordi — olles artist, kelle singel ja album on olnud esikohal viis nädalat järjest (varem oli sellise trikiga hakkama saanud 1995. aastal UK edetabelites vaid Celine Dion).

Loo edu on aga mehele aastate jooksul ka palju peavalu tekitanud, sest paljud inimesed ei paista aru saavat, millest pala tegelikult kõneleb. “Mind sildistatakse, “Oh, James Blunt. Kas ta pole lihtsalt õrn romantik?” No, p***** see. Ei, ma ei ole. “You’re Beautiful” ei ole mingi paganama õrn ja romantiline pala. See lugu räägib narkouimas kutist, kes jälitab metroos teise mehe tüdrukut ja see tüüp tuleks sellise perverssuse eest vangi panna,” seletas Blunt.