Jamiroquai laulja Jay Kay tarvis on Saku Suurhalli tagaruumides eraldatud eraldi riietusruum, kuhu briti staar nõub väga erinevaid nii alkohoolseid kui mittealkohoolseid jooke nagu näiteks parima kvaliteediga valget veini (Chablis Premier Cru ja Sancerre), Absolute Blue viina, Kronenburg 1664 õlut, aga ka energiajooke Red Bulli ja Gatorade, limonaadi ja Sprite ning toatemperatuuril mullita mineraalvett.

Toidu osas soovib Jay Kay lava taha parimat musta kalamarja (Caviar Beluga), orgaanilist mett, sidrunit ning ingverit. Viimaseid koorimata ja tükeldamata ning kõrvale terav nuga ning puidust lõikelaud.

Jamiroquai management rõhutab, et kogu toit peab olema serveeritud väga viisakalt ja staarile kohaselt ning soovitavalt spetsialistide poolt, kellel on kogemusi rock’n’roll cateringis.

Tallinnas ringi sõitmiseks küsib Jay Kay kõrgklassi luksusautosid ( Audi A7 või Mercedes S Class) koos juhtidega nii endale, oma assistendile kui turvajuhile.

Oluline kontserdikorralduslik nõue artisti poolt seoses eelnevate ebameeldivate kogemuste põhjal on ka karmimad turvanõuded kontserdikülastajate jaoks. Seoses sellega tasub tähele panna, et Saku Suurhallis toimuvale kontserdile on keelatud näiteks kaasa võtta plastikust nukke, suuri võtmehoidjaid ja –kette, metallist välgumihkleid, pehmeid mänguasju ja muid artisti arvates ohtlikke esemeid, mida võidakse kontserdi ajal lavale visata.

Ettevaatusabinõu puhuks küsib briti staar kõikvõimalikke kohalikke telefoninumbreid alates Tallinna lennujaamast, raudteejaamast, haiglast ja arstidest kuni muusikapoodide ja keemilise puhastuseni.

Jamiroquai esineb esmakordselt Eestis 8. juunil Tallinnas Saku Suurhallis uue maailmaturnee raames ning esitab Saku Suurhallis nii uue albumi «Rock Dust Light Star» lugusid kui ka vanu hitte. Tallinna kontsert on ainus show kogu lähiregioonis – Jamiroquai ei esine ei Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis ega Norras.

Kolmapäeva õhtul avab Saku Suurhall uksed kell 18.00, kontserdiprogramm algab 19.30.