"Ma ei ole haige, ei hakka ka surema ning tegelikult on kõik suurepärases korras," kinnitab Jane Publikule. "Lihtsalt kui kaks emotsionaalset ja väga impulsiivset inimest on sõbrad 7 aastat, siis paraku nad mingi aeg kasvavad lahku, arenevad erinevalt, elu ka muudab ja vahel juhtub nii, et enam ei ole võimalik läbi saada pikas perspektiivis ja koostöö lihtsalt ei suju. See on elu!" sõnab ta.

Jane nendib ühtlasi ka, et kindlasti ei võtnud ta seda otsust vastu üksinda. "Ka Kerdo sai aru, et nii on parim ja tegi omalt poolt kõik, et ma võimalikult kiiresti puhata saaksin. Ma mõtlesin sellele pikalt ja kaua ja see polnud mulle üldse kerge," kirjeldab ta ja lisab, et on tänulik kõigile, kes teda kasvõi või korra kuulamas on käinud. "See on minu jaoks olnud õnnistus ning suurim rõõm. Ning võib aga juhtuda, et kohtume juba varsti hoopis jälle, kunagi ei või teada!" jätab ta kelmikalt asja lahtiseks.

Uuenenud koosseisuga ansambli Respekt eelseisev aasta tõotab tulla töine, kuna plaanis on uue lauljaga salvestada hulgaliselt lugusid ja kuuldavasti on neil juba kogu aasta ette ära broneeritud. Bänd lubab ühtlasti ka uusi muusikavideosid, mille tegevtiimi kuuluvad lausa näitleja Henrik Normann koos oma armsama ja kolleegi Kati Jägeliga. Esimene laul "Kui olen läinud" avaldatakse juba detsembri alguses.

Seniks aga midagi Respekti kullavaramust: