Soomes juba mitmeid aastaid korraldatud Euroopa suurim 90ndate festival, “We Love the 90’s” jõuab suvel suure rahva huvi tõttu taas tee Eestisse. Megafestival tõi eelneval suvel Tallinna Laululavale tõelise staarideparaadi ja rahvahulga, ning jätkab samas vaimus.

Kahel päeval vallutab lava pea 20 artisti, kelle sajad superhitid on aastate jooksul võtnud üle muusikaedetabeleid üle kogu maailma. Avalikustame neli esimest superstaari, kes oma etteaste üritusel teevad.

Scooter, kes on Saksamaalt pärit tantsumuusika fenomen ning on tänaseks tegutsenud juba üle 21 aasta. Bänd on müünud rohkem kui 31 miljonit plaati ning bändi tuntumatuteks hittideks on lood “Fire”, “How Much Is The Fish”, “Hyper, Hyper”, “Move Your Ass”, “Nessaja”, “4 am”, “Maria (I like it loud)” ja paljud teised.

Vengaboys oli eelmise kümnendi üks enimmängitud tantsumuusika artiste nii Eestis kui kogu Euroopas. Vengaboys sai tuntuks 1998. aastal hitiga “We Like To Party” ning sellele järgnenud lugudega “Boom, Boom, Boom, Boom” ja “We’re Going To Ibiza”, „Shalala lala“ jpt.

Londonbeat, kes 1991. aastal Billboardi ja Euroopa edetabeleid vallutas ning end igaveseks muusikaajalukku kirjutas, sai tuntuks aegumatute megahittidega “I’ve Been Thinking About You”, “You Bring OnThe Sun” ja “A Better Love”.

Rootsist pärit E-type ei vaja tantsusõprade seas tutvustust.

Piletid tulevad Piletilevisse müügile 19. oktoobril.