Festivaliplatsi piirab üle kolme kilomeetri aeda, kasutusel on mitmeid kilomeetreid elektrikaableid ning Rabarocki õnnestumiseks annavad oma panuse sajad inimesed. Festivalikülastajaid ootab üle 1000 loo HeavyKaraoke repertuaarist, tipptasemel valgus- ja helitehnika.

Reedel algavaks festivaliks teeb agaraid ettevalmistusi kogu Järvakandi, kelle jaoks on tegemist vaieldamatult aasta olulisima sündmusega. Telklaagreid on ka sellel aastal kaks ja need avanevad juba reedel kell 11.00. Festivaliväravad ootavaid külalisi reedel alates kell 14.00. Esimene artist astub lavale juba kell 15.15.

Rabarock 2009 välisartistideks on thrash metali ikoonid Anthrax (USA), elektropopi kuningas Gary Numan (UK), industriaalmetali pioneerid ja legendid KMFDM (GER) ning Static-X (USA), elektroonilise roki tähed Ladytron (UK), Soome roki alustala Viikate (FIN), energiliste preilide hoogne elektropunk bänd Robots in Disguise (UK), A.Human (UK) ning hard-rock punt The Wildhearts (UK).

Kodumaistest staaridest on esindatud KGB lemmikbänd Velikije Luki, hiljuti taasärganud Pantokraator, Eesti industriaalmetali ristiisad Pedigree, äsja väärika Skype'i auhinna võitnud Popidiot, musta huumorit pakkuvad Kosmikud, varsti pikale Euroopa tuurile kihutav Metsatöll, aasta etno/folk artist Zetod ning just oma uue albumi „Starstealer“ valmis saanud No-Big-Silence. „Reunion 2009“ bändiks on viimati aastal 1996 lavalaudadel nähtud B.D.Ö., kes astub üles Rabarockil kontsertetendusega „Heavy Metal Nonstop“.

Järvakandis viiendat korda toimuv Rabarock avab muusikasuve 12. ja 13. juunil. Eelmisel aastal külastas festivali 12 000 muusikasõpra. Rabarocki piletid on eelmüügis Piletilevides ja Statoilides üle Eesti.