Albumil on esindatud ka lugu nimega „Pühajärve“, mille lõi muusik 2009. aastal Eestis tuuril olles.

Cornwallist pärit kitarrist on pikemalt elanud Londonis, Dubais, Kopenhaagenis ja Helsingis, hetkel asub tema kodu Nîmes'is, Lõuna-Prantsusmaal. Viimase 20 aasta jooksul on kitarrist esinenud enam kui 70 riigis, sealhulgas Usbekistanis, Afganistanis, Pakistanis, Põhja-Koreas ja Põhja-Iiri kriisipiirkonnas.

Jason Carteri musitseerimiskogemus on ulatuslik. Ta on saatnud staare suurtel lavadel ja musitseerinud beduiinide ja pärlipüüdjatega lõkketulevalgel. Ta on esitanud Rodrigo kuulsat kitarrikontserti Soome, Iiri, Suurbritannia ja Venemaa sümfooniaorkestrite ees.

Jason Carter'i tugevaim külg on aga tema enda looming, mis on unikaalne sulam ajast ja ruumist ning teel kohatud inimeste elurõõmust ja maailmavalust. Tema muusika on sündinud maailmakogemusest ja sellisena on see ka tajutav – läbi põimunud lugematutest mõjudest ja tulvil emotsioonidest. Jason Carter’i põhiinstrument harf-kitarr on maailmas niisama unikaalne kui pilli meisterlikud valdajaid, kellest Jason Carter on ka üks tunnustatumaid.

Kontsert toimub Viru Keskuse Katusekinos laupäeval, 10. septembril algusega kell 18:00. Piletite eelmüük toimub Piletilevi müügipunktides. Täispilet on 5€ ja sooduspilet 3€ (sooduspilet kehtib õpilastele ja üliõpilastele). Antud kontserdile Katusekino boksikohti ei müüda.

Katusekino avati esmakordselt 2010. aasta suvel Tallinn Euroopa Kultuuripealinn 2011 programmi raames. Kino kavaga saab tutvuda kodulehel www.katusekino.ee ning Facebooki lehel www.facebook.com/katusekino. Pileteid seanssidele saab osta kohapeal, Katusekino koduleheküljelt ja Piletilevi müügikohtadest.