Ameeriklane Peter Bernstein kuulub vaieldamatult maailma parimate jazzkitarristide hulka, mida tõestavad tema mitmed värvikad koostööd jazzitippudega USAst ja Euroopast. Bernstein on jazziskeenes tegev olnud üle 30 aasta, esinenud sadadel festivalidel ja klubides ning salvestanud üle 200 albumi, muuhulgas ka nii koos legendaarse pianisti Brad Mehldauga kui ka triona orelimängija Larry Goldingsi ja trummar Bill Stewartiga.

Neljapäeval lavale astuvas kvartetis mängib Bernstein koos kolme Taanist pärit suurepärase artistiga – Martin Schack klaveril, Jesper Bodilsen bassil ning Anders Mogensen trummidel. Kvarteti liikmed on individuaalselt tuuritanud üle kogu maailma, koos muusikutega nagu Joe Lovano, Jimmy Cobb, Tim Hagans, Enrico Rava, Jerry Bergonzi, Stefano Bollani, Steve Swallow, Victor Lewis, Tom Harrell jpt. ning avaldanud muusikat tuntud plaadimärkide Blue Note, ECM ja Savant alt.

Peter Bernstein – kitarr
Martin Schack – klaver
Jesper Bodilsen – bass
Anders Mogensen – trummid

Philly Joe’s jazziklubi hooaja avamine: Peter Bernstein Scandinavian Connection (USA-Taani) juba sel neljapäeval, 22. augustil kell 20.00. Kontserdi piletid on müügil veebikeskkonnas www.ticketer.ee ning alates tund enne algust kohapeal.
Ootame kõiki uusi ning vanu sõpru külla meiega koos tähistama!