Lisaks kvaliteetsele muusikale pakub festival ka mitmekülgset toiduelamust ning erinevaid meelelahutus- ning sportimisvõimalusi.

Toimuvad võistlused Rademari rannajalgpallis ja 3x3 korvpallis. Taaskord saab vaadata eriti ägedat proffide poksivõistlust Beach Fight ning esimest korda viiakse läbi Nelja Energia kitekross võistlus. Lisaks saab proovida ülipopulaarset aerusurfi (SUP), tantsida zumbat, päevitada, ujuda ja teha veel palju muud lahedat.

Lastele on eraldi Balbiino lasteala, kus lapsi lõbustavad Jätsi-mehike ja Jänku-Juss. Lisaks muidugi batuudid, näomaalingud, mängud ja muud toredad tegevused.

Sellel aastal kogutakse, koostöös Balbiino AS ja Keila vallavalitsuse töötajatega, jäätisemüügiga raha Autismi ja ATK Keskusele (www.autismikeskus.eu), autistlike laste kõneteraapia läbiviimiseks.

Ainulaadne on see, et otse festivaliplatsile viib festivalirong - tegemist on Elektriraudtee täiesti uute elektrirongidega, mis sõidavad Balti jaama ja Kloogaranna liinil spetsiaalselt Kloogaranna Festivali külastajate mugavuse suurendamiseks.

Festivali piletid on müügil Piletilevis, Statoilis ja kohapeal.