Kuidas jõudsid muusikani ja kes sind muusikaliselt kõige enam mõjutanud on?

Kindlasti minu ema ja isa kaudu, kes on ka suurimad mõjutajad, nad mängisid kodus alati muusikat. Biitlid, Fleetwood Mac, Stevie Wonder, Jimi Hendrix, Black Sabbath ja palju muud kraami, mida väga armastasin.

Mis on esimene mälestus, mis sul Hospital Recordsiga seostub?

Esimene kord kui Hospital Recordsi kontorisse läksin, oli päris eriline. Aga ka Hospitality BBQ Londonis (2015. aastal – toim.), mis oli üks mu esimesi ülesastumisi ja ka esimene kord kui kuulsin, kuidas kogu publik mu lugusid kaasa laulis. See oli ulme!

Mis on olnud siiani su lemmik kollaboratsioon ja kellega?

Ma arvan, et see on kõige viimane, Anile’iga tehtud lugu “Bear’s Breeches”. Sellel on lihtsalt perfektne vaib. See tuli kõik temalt kusjuures.

Mis oli või on su viimane kõrvauss?

SpectraSouli “Untitled Horni”. Nad tabasid sellega naelapea pihta! Ma olen seda kuulanud niii palju kordi ja lihtsalt ei väsi.

Parim icebreaker ruumis, kus keegi kedagi ei tunne, on…

The Game of Clicks!

Mäng, mis on inglise keeles ka tuntud kui “Snaps”, põhineb laialt levinud sõnade või lausete äraarvamisel. Igale täishäälikule vastab teatud arv sõrmenipse (sellest ka mängu nimi), näiteks A - 1 sõrmenips, E - 2 sõrmenipsu, I - 3 sõrmenipsu jne.

Mängu juht annab esmalt kaasmängijatele vihjena sõna või lause esimese tähe ning seejärel teeb vastava arvu nipse, jättes iga vokaali vahele pausi, et mängijatel oleks lihtsam tähti „kuulda“. Vastavalt vajadusele annab mängujuht kaasmängijatele vihjeid.

Kes arvab sõna või lause esimesena ära, saab järgmisena seletada. Võidab see, kes on mängu lõpus kõige rohkem sõnu või lauseid ära arvanud.

Näide: Sõna: „KAEV“. Sõna algab K-ga. Sellele järgneb 1 + 2 sõrmenipsu. Vajadusel vihje, näiteks selle kaudu kogutakse pinnasest põhjavett.

Mida võib publik oodata su ülesastumiselt Hospitality Estonia peol?

Palju meloodilist ning sügavat trummi ja bassi, viirukilõhna ja kui mul on veel alles, siis shoti või kaks Krakenit.

Hospitality Estonia toimub 9. novembril algusega kl 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Ühtekokku astub sündmusel üles seitse artisti, kellest tänaseks on avalikustatud TC (Suurbritannia), DJ Marky (Brasiilia), Danny Byrd (Suurbritannia), Etherwood (Suurbritannia) ning kodumaised MHKL & Jozels ja Coverk x Byte. Viimane artist avalikustatakse esmaspäeval. Eelmüügipileteid sündmusele on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast. Lisainfo leiab Facebookist.