„Praegu meenutame veel rõõmuga möödunud suve festivalielamusi, aga uue aasta festival läheneb kiiremini kui oodata oskame. Oleme loonud uue – ja meie arvates kaasahaaravama – viisi järgmise aasta festivalipiletite lunastamiseks. Kolme päeva jooksul on kõigil võimalus osta Positivus Festivali kodulehelt pass soodushinnaga €54. Olemas on ka võimalus broneerida pilet €10 eest ning osta see lõplikult välja enne 30.
novembrit. Piletite tavamüük algab 16. oktoobril ning festivalipassi hinnaks saab siis €60,“ räägib festivali korraldaja Girts Majors.

Et saada soodupileti ostuks vajalik kood, tuleb oma meiliaadress lisada festivali uudiskirja saajate hulka (positivusfestival.com/newsletter)
enne 15. oktoobrit. Alates kella 9.00-st 13. oktoobril on võimalik saadud kood sisestada aadressil positivusfestival.com/tickets ning saada
€10 maksev kupong. Kupongi saab kasutada oma sooduspileti broneerimiseks, mida on võimalik välja osta kuni 30. novembrini. Igaühel on võimalus osta kuni neli sooduspiletit, telkimisega või ilma, hindadega vastavalt €60 ja €54. Sooduspiletite eelmüük ja broneerimine toimub ainult festivali kodulehel. Sama koodiga on kuni 31. detsembrini võimalik osta ka 2014. aasta Positivuse T-särke 25% soodsamalt.

2014. aasta Positivusest võttis osa suur hulk väliskülalisi – ligi 9000 kogu Baltikumist ja Skandinaaviast, aga ka Saksamaalt, Suurbritanniast, Itaaliast, Hollandist ning lausa teistelt kontinentidelt. Kolme päeva jooksul esines kaheksal laval pea 100 artisti, teiste hulgas maailmakuulsad nimed nagu Kraftwerk, The Kooks, Ellie Goulding, King Charles, Elbow, Future Islands, Bastille, Temples, The 1975 ja paljud teised.

Piletimüük algab 16. oktoobril ning piletihinnad lähevad festivali lähenedes kallimaks. Esialgu saab festivalipassi €60 ning passi koos telkimisega €66 eest. Telklapilet kallimaks ei lähe ning maksab kuni festivali alguseni €8.00.