Kogu projekti eesmärgiks on aidata abivajajaid inimesi läbi muusikalise tegevuse. Koostöös Apolloga annetatakse plaadimüügist saadav kasum ning MTÜ Baltic Melody poolt korraldatava esitluskontserdi saadav kasum Eesti Vähiliidule.

Sel pühapäeval toimuval esitluskontserdil saavad kõlama pea kõik tuntumad Disney filmimuusika teosed, teiste seas “Can you feel the love tonight”, “You will be in my heart”, “I’ll make a man out of you”, “Let it go” jpt. Lisaks plaadil kõlavatele lauludele tuleb kontserdil esitamisele ka mitmeid lisalugusid filmidest nagu “Rapuntsel”, “Printsess ja konn” jt.

Kontserdil ülesastuva laulja Kristjan Kasearu sõnul ta pikalt projektis osalemise üle ei mõelnud ja ootab juba pingsalt pühapäeval Nordea Kontserdimajas toimuvat suurt kontserti. “Hindan Disney filmide juures just head ja ilusat filmimuusikat ning ootan väga võimalust seda sel pühapäeval esitada!” nentis laulja ja peab enda suurimaks lemmikuks just „Lion King“-i filmi.

Kontserdi korraldaja Martin-Erich Torjuse sõnul tuleb 22.11 toimuv Disney filmimuusika kontsert suurejooneline — laval on plaadi arranžeerija Siim Aimla juhendamisel kokku ligi 40 muusikut, lisaks lisavad lugudesse sära tantsuklubi Twist suured ja väiksed tantsijad. Võlumaagia toovad külastajateni mustkunstnikud Meelis Kubo ja Charlekas. Veel viimased piletid kontserdile on saadaval Piletilevis.

Valminud Disney filmimuusika helikandjat „Seitsme maa ja mere taga“ on võimalik soetada vaid Apollo poodidest üle Eesti või Apollo e-poest. Plaadi ostuga toetatakse Eesti Vähiliitu.