Kaiser Chiefsi peetakse õigustatult viimase aja üheks silmapaistvaimaks rokibändiks – albumite müüginumbrid miljonites, edetabelite esikohad, aasta bändi tiitel, mainekad muusikaauhinnad ning fänne täis staadionid.

Bändil on ette näidata neli stuudioalbumi: «Employment» (2005), «Yours Truly, Angry Mob» (2007), «Off With Their Heads» (2008) ja «The Future Is Medieval» (2011).

Kaiser Chiefs on tuntud oma pööraste live-esinemiste poolest. Lisaks mitmetele soolokontsertidele, on Kaiser Chief karjääri jooksul jõudnud tuuritada selliste nimedega nagu U2, Foo Fighters ja Green Day, saada peaesinejana kutseid suurtele festivalidele ning esineda Paul McCartneyga ühel laval kontserdil, mis oli pühendatud Liverpooli Euroopa Kultuuripealinnaks väljakuulutamisele aastal 2008. Tänase päeva seisuga on Kaiser Chiefs müünud rekordarv pileteid Londonis, kus kahel kontserdil käis kokku 60 tuhat inimest ja Leedsi linnas, kus bändi käis kuulamas 40 tuhat pealtvaatajat. «Me ei soovi, et inimesed lahkuksid meie kontsertidelt nukralt ja pettunud tundega. Meie tahe on, et fännid lahkuksid kontserdipaigast õnnelikuna, meie lugusid valjult lauldes», - räägivad muusikud.

Erikülalisena astub täna õhtul Rock Café lavale Eesti bänd Elephants From Neptune, keda tänasel päeval peetakse Eesti underground-skene populaarseimaks uueks tulijaks ning seda eelkõige tänu omapärasele kõlale, mis on mõjutusi saanud robot-rockist, indiest, bluesist ja psühhedeelsest kärinast.

Täna õhtul avab Rock Café uksed kell 19.00, kontserdiprogramm algab 20.00