Hailey on sündinud ja üles kasvanud Austinis, Texases, mõjutustega 1930ndate jazzist, vintage kleitidest ja must-valgetest filmidest. Armastus vanakooli vastu viis ta juba 18-aastasena Pariisi, et leida 'la vie en rose'.

Oma 18. sünnipäeval, mil vanemad pakkusid talle toetust, et jätkata õpinguid – tegi ta seda, mida iga 1930ndate dzässi ja Edith Piafi austav teismeline oleks teinud: ostis ühesuuna pileti Pariisi. Saabudes Pariisi varastel hommikutundidel, istus ta taksosse, et sõita Voltaire'i 11ndasse linnajaosse. Teekonna kestel toimunud pikk vestlus taksojuhiga viis ta väljakutseni: laulda Edith Piafi "La Vie En Rose’i" prantsuse keeles ning taksosõit on talle tasuta.

Jättes maha meeldivalt jahmatuses oleva taksojuhi, astus ta lähimasse baari ning tutvus Ameerika paarikesega, kes pakkus talle lahkelt öömaja, kuniks ta kohanes Pariisi eluga. Hailey veetis Pariisis kuus kuud, lävides muusikutega, kes teenisid endale elatist lauldes.

Oma päevad sisustas Hailey vintage riideid ja vinüüle avastades, õhtud möödusid dzässiklubides lauldes, kus ta sai kiiresti lemmikuks Pariisi underground stseenil.

Tema garderoob pärineb justkui Suure Gatsby maailmast, kuid unikaalselt lummav hääl asub kusagil Billie Holiday, Regina Spektori ja Ella Fitzgeraldi vahel. Hailey võlub publikut klassikutega nagu "My Funny Valentine", kuid üllatab omanäolise käsitlusega lugudest The Zombies "Tell Him No", Bob Dylan "Don't Think Twice" ja Maroon 5 "Sunday Morning".

Pilet

39 eurot - kontserdipilet, kolmekäiguline õhtusöök, tervitusjook