„Kehtiva olukorra valguses otsustasime külastajate tervise ja heaolu nimel SUME Festivali järgmisesse aastasse lükata. Sedasi saame külastajatele pakkuda terviklikku programmi ja festivalielamust, mida me hetkel kehtivate piirangute tõttu sel suvel paraku täita ei suudaks,“ sõnab festivali pressiesindaja Liisa Lahtmets. „Kõik artistid, kes tänavu festivalil esinema oleksid pidanud, on kinnitanud enda esinemise uuel kuupäeval ning täiendav aasta festivali ettevalmistusperioodiks annab meile võimaluse programmi üllatusi sisse tuua.“

SUME Festivali pealaval astuvad järgmisel aastal üles NOËP, Ewert and The Two Dragons, nublu, Liis Lemsalu, Gram-Of-Fun ja Rita Ray. Koguperefestivali teist lava kureerib plaadifirma ja peosari TIKS. TIKS Music Garden laval esinevad plaadifirma artistid ja peosarja residendid: Anett, EiK, jonas.f.k, Joshua Stephenz, Sander Mölder, YASMYN ning Frankie Animal akustilise kavaga. Plaadimasinate taga astuvad üles Liisi Voolaid, Peeter Ehala ja teised TIKSu residendid.

Lisaks muusikaprogrammile on SUME Festivalil tähtsal kohal head maitsed ja kaasaegne kunst. Mere ääres paiknev ainulaadne sadamalinnak annab võimaluse põimida ühte suve peamised märksõnad - meri, muusika, hea toit, kunst ja mõnus seltskond, mis loovad järgmise aasta 3. juulil Noblessnerisse maagilise atmosfääri.

Kõik selleks aastaks seotatud festivalipiletid kehtivad automaatselt festivali uuel kuupäeval. Uue daatumi mittesobivuse korral on võimalik festivalipilet tagasi müüa. Korraldajad paluvad võimaluse korral pileteid tagasi mitte müüa, vaid kasutada neid järgmisel aastal, toetades seeläbi kohalikke artiste ja SUME Festivali meeskonda ning kindlustades endale parima hinnaga pääsme järgmise suve mõnusaimal linnafestivalil. Lisainfo leiab festivali kodulehelt www.sumefestival.ee.