Festivalipäeva lükkab käima kell 16 The Ilves Sisters peavärava esisel lossiplatsil, kontsert on kõigile tasuta. Samal ajal avatakse linnuse väravad, parimaid hitte mängib VJ Arno Kukk.

18:00 esineb Leedu indibänd Colours of Bubbles ning kell 19.30 Eesti alternatiivroki täht Sibyl Vane. Festivali peaesineja 2Cellos alustab orienteeruvalt kell 21.30. Orienteeruv lõpp kell 23.30.

Kogu Haapsalu ja Tallinna maantee suund on ülekoormatud, seega tuleks varuda aega ja kannatust. Vanalinna sõit on suletud, kõik autodega tulijad peavad parkima vastavatesse parklatesse (vt kaarti). Valesti pargitud autod teisaldatakse koheselt.

Festivali eribussid Haapsalust Tallinnasse väljuvad kell 23:55 raudteejaama eest ning toovad reisijad Solarise kõrval asuvale parkimisplatsile. Bussipileti saab soetada ka eelmüügist Piletilevist. Jälgi, et istuksid õigesse bussi, bussi number on märgitud piletil.

Sissepääs lossihoovi toimub ainult läbi peaväravate ja on turvakontrollis ülekoormatud. Korraldaja palub taas varuda aega, mitte tulla keelatud asjadega, ja lugeda läbi reeglid allpool:

Tavapilet tagab ühekordse sissepääsu kontserdile. Erandiks on vaid VIP pilet, mille ettenäitamisel ja skanneerimisel asetab turvatöötaja pileti ettenäitaja käele käepaela.
Publikule on avatud VAID peavärav. Muid sisspääse pole! Tule varakult, väravast sissepääs võtab aega!

Kõik kontserdile müüdud piletid (sh ka turvapaberil väljastatud piletid) omavad unikaalset triipkoodi. Kõik piletid on kordumatud ning skaneeritakse sisenemisel väravas - nii termopaber - kui PDF ehk sebrapiletid!

AINULT skaneerimine tagab piletiomanikule sisenemisõiguse. Peale triipkoodi esmakordset lugemist ja kasutamist muutub see automaatselt kehtetuks. Sisse pääseb ainult esimene isik, kes esitab kehtiva triipkoodi. Pileti kopeerides või uuesti sama piletit esitades tuvastab skänner selle kehtetuks ja selle esitaja ei pääse enam sisse.

Sama reegel kehtib kõigile piletitele – näiteks kui keegi laseb heal sõbral oma e- pileti või ka paberpileti triipkoodi kopeerida ja püüab samas ka oma piletiga sisse saada, siis sisse saab ainult esimesena koodi esitanu. Korraldajal ei ole võimalust hakata kohapeal välja selgitama sama triipkoodi korduva kasutamise asjaolusid.

Mõtle piletile, kui rahakupüürile - hoida tuleb seda sama turvaliselt.
Kuni 8 aasta (k.a.) vanune laps saab koos kehtiva piletiga lapsevanemaga sisse tasuta, vanuse tuvastamiseks võidakse väravas küsida dokumenti, ole selleks valmis.

Kui dokumenti pole ja turvatöötaja ei saa kindel olla, et laps on kuni 8 aastat vana, on tal õigus lapse tasuta sisselubamisest keelduda.
Tavapilet annab platsile pääsuks vaid ühekordse õiguse.

Kui sul on soov käia vahepeal autos või muidu territooriumilt väljas, tuleb selleks hankida eraldi käepael, mis maksab 10 EUR. Seda saad küsida nii sisenedes kui väljudes värava turvatöötajalt. Paela paneb käe peale turvatöötaja ise. Maksta saab vaid sularahaga.

VIP piletite omanikud saavad pileti esitamisel ja selle skaneerimisel väravas käepaela, mis võimaldab soovi korral ka territooriumilt väljas käia.

Pilet tuleb hoida alles kogu ürituse vältel, sest vaid sellega saate segaduse korral lahendada võimaliku istekoha probleemi. Iga VIP pilet on nummerdatud isteohaga, mis asub VIP tribüünil. VIP alale sisenedes pead esitlema vaid oma käepaela, oma istekoha leiad aga pileti abiga.

Kontserdile sisenemisel nõustub kontserdikülastaja tema filmimise ja pildistamisega ning kinnitab, et materjali võib kasutada kontserdikülastajale tasu maksmata kommertslikel eesmärkidel nii otseülekandes kui ka hilisemates erinevates videoformaatides ja fotogaleriides.

Droonide lennutamine Haapsalu Lossiplatsi ja Piiskopilinnuse territooriumi kohal ja selle vahetus läheduses ürituse eel ning selle ajal on rangelt keelatud!

Ratastoolis inimestel peab olema kahepeale saatjaga esitada üks pilet. Kui skanneerimine sissepääsul kinnitab pileti korrektseks, saab saatja käepaela, mis annab talle ka võimaluse vajadusel käia platsilt ära. Ratastoolis inimestele kontsertplatsil eraldi ala ei ole.

VÕTA KAASA

-Sularaha! Kogu kaubandus (söök, jook, bändide nänn jms) toimub kontserdil peamiselt sularaha eest. Siiski on mõnedel müüjatel ka kaardimakseterminalid, kuid ainult sellele loota ei maksa. Päev on pikk ja ilm palav, söömine ja vedeliku tarbimine on hädavajalik.

-Vihmakeep. Kohapeal neid ei müüda

-Mobiiltelefonid: palun arvesta, et võrgud võivad olla ülekoormatud ja võib esineda mobiilside häireid. Lepi sõprade ja perega ette kokku kohtumispaik.

-Hea tuju ja rahulik meel. Korraldaja soovitab tungivalt valju heli ja rahvamassi tõttu MITTE võtta kaasa sülelapsi. Lapsevankritega sisse ei pääse, see on suur turvarisk ja ohtlik teistele külastajatele kuid seab ka väikelapse suure ohu kätte.

Kindlasti pange oma lapsele taskusse või kirjutage talle randme peale enda nimi ja telefoninumber. Alla 8 aastasi lapsi ilma lapsevanemateta sisse ei lasta, alla 16 aastastel lastel peab peale kella 24:00 kaasas olema täiskasvanud saatja.

KEELATUD ESEMED

-Kontserdile ei pääse tugevas joobes, agressiivselt käituvad või teisi häirivad isikud. Kontserdile ei pääse isikud kellel on kaasas:

-vihmavarje – piiravad publiku vaatevälja


-oma sööki ja jooki
tühje pudeleid ja purke (sh. korduvkasutatavaid)


-professionaalset ja poolprofessionaalset foto-, audio- ja videosalvestustehnikat (va. mobiiltelefonid ja seebikarbid). professionaalsed fotokaamerad (ärakeeratava objektiiviga) - ja videokaamerad (üle 20 cm pikad või õlakaamerad). Lubatud on pihuvideokaamerad, seebikarbid, mobiiltelefonid


-Go-Pro kaameraid ja selfie sticke (statiivpulkasid)
tahvel-(sh. iPadid) ja sülearvuteid
suuri binokleid
plakateid, bännereid
, mis iganes tuli- ja külmrelvi, pürotehnikat, kette, vilkuvaid laserpulki, ohtlikke aineid ja esemeid
alkoholi ja narkootikume


-loomi


-tõukerattad, laste kolmerattalised, igat tüüpi kokkupandavad rattad, jalgrattaid, rulluiske ja rulasid, motokiivreid, klapptoole, taburette.

Lubatud on kokkukäivad pehmed matkatoolid
liigset pagasit ja esemeid – ära võta kaasa suuri kotte või ebavajalikke esemeid, mis aeglustavad isiku ja asjade läbivaatust väravas. Asjade hoiustamiskohta ei ole!
Mis keelatud ja lubatud on kirjas ka sisekorraeeskirjades.

Säilita rahu! Nii mastaapsel üritusel läheb aega iga asjaga – näiteks piletikontrollis ja isiku asjade läbivaatuses, söögi- ja joogipoolist ostes jne. Käitu teistega nii, nagu tahad, et Sinuga käitutakse. Ära unusta, et turvatöötajad teevad oma tööd, mitte ei kiusa Sind. Palun järgi nende nõudeid täpselt. Tutvu aegsasti kontserdi infomaterjalidega ja platsi plaaniga. Kontserdil on kohal ka meditsiinilne teenistus.

Varu aega! Tule varakult ja arvesta ajavaruga, et saaksid endale kontserdil parima koha. Arvesta, et aega kulub ka peale kontserti platsilt lahkudes.

NB! Sisenemiseks keelatud asjade hoiukohta pole. Nii ei saa jätta väravasse vihmavarje, vankreid jm taolist.