Tänu eriolukorrale on Kadri Voorand jõudnud ühe suve kohta palju kodumaad avastada ja taasavastada. Näiteks on ta jõudnud külastanud saari, nagu Pakri, Muhu, Saaremaa, Kihnu, Hiiumaa ning Vormsi ja Mohni on veel plaanis. Samuti on ta saanud kakerdada rabades ning ujuda Lõuna-Eesti järvedes, näiteks Võrtsjärves ja Viitinas, lisaks oma kodukandi randadele Lahemaal. “Oleme ikka suure õnnega koos, et meil on selline maa. Rohelust ja looduse vaikust õnneks veel jagub. Hoiame seda!” lisab ta juurde.

Kuigi puhata on saadud omajagu, kujunesid juulis toimunud kontserdid isegi tuuriks. Mihkel Mälgandiga anti palju kontserte, lisaks leidis aset mõni kontsert ka selliste koosseisudega nagu Tormis Quartet ja Estonian Voices. Suvi on lauljale ootamatult aktiivseks kujunenud. Augustis asub ta taas uue muusika loomise lainele, nii Saku kontserdiks kui ka Estonian Voicesi jõulukontsertide tarbeks. Paralleelselt olevikule peab muusik mõtlema ka tulevikule.

Sack von Soundi programmist leiab lisaks Kadri Voorandi 3D kontserdile ka suursuguse erikontserdi Kristjan Järvi, NOEP’i ja Üle-Eestilise Noorte Sümfooniaorkestriga, Pop’n’Rock’n’Jazz kontserdi koos Maarja, Sal-Salleri ja Tafenauga, andeka noore talendi Rita Ray ja legendaarse 2 Quick Starti. Laupäeval annavad tasuta kontserdid Saku noortebändid - Clicherik & Mäx, Minibeat ja mõnusa koguse huumorit lisab Comedy Estonia poolt Karl-Alari Varma. Pühapäeval on kavas tasuta kontsert, kus ühel laval saavad kokku armastatud Puuluup, segakoor Tuljak Killu Rikkeri ja Ants Reinholdi eestvedamisel, Eve Lutteri juhendamisel rahvatantsijad ja Joosep Sanga juhendamisel Saku Mandoliinid. Lisaks toimub 23. augustil õllekultuuri huvilistele tasuta konverents. Sack von Sound nimelist festivali korraldab Saku Valla Kultuurikeskus. Piletid on müügil Piletilevis.